
Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde zabıta hizmetlerinin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi, Zabıta hizmetlerinin yürütülmesinde yaşanan sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığının koordinesinde her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirilen Zabıta Müdürleri koordinasyon toplantısının 10’uncusu Hilvan’da yapıldı.
Hilvan Belediyesinin ev sahipliğinde Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı, Türkiye Belediyeler Birliği Eğitmeni Lamih Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Ruhsat ve Denetim Müdürü Ferhat Yıldız, ile İlçe Zabıta Müdürleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca” Bizler şehrimize en iyi hizmeti yapak için bu tür toplantılarla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Bir kentin düzeni, esenliği, sağlığı ve huzuru zabıtanın sorumluluğundadır. Zabıtasız bir şehir düşünülemez. Zabıta teşkilatı Belediyelerin vitrini, halka açılan kapı, esnafımızın güveninin teminatıdır. Zabıta teşkilatı olarak kanun ve yönetmeliklerin verdiği yetkiyle bizler kendimizi toplumun huzurunu, ihtiyaçlarını bir şehir bilinci içerisinde dayanışmanın, birbirine saygının ve bu saygının geleceğe sürdürülebilir şekilde devam ettirilmesinin teminatı olarak görmekteyiz” dedi.
Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca toplantıya ev sahipliği yaptıklarından dolayı Hilvan Belediye Başkanı Arslan Ali Bayık’a teşekkür etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lamih Çelik “Belediyelerin sahipsiz köpek sorunu konulu sunum yaptı. Çelik sunumda Belediyelerin ve zabıtanın sokak hayvanları ile ilgili görevleri hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül‘ün sokak hayvanları ile ilgili yaptığı çalışmaları örnek olarak anlatan Avukat Lamih Çelik ilçeye sokak hayvanları için barınak yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.
Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Bayık; “Zabıtalar görevli oldukları il ve ilçelerde kamu düzenini sağlamak, halkın huzuru ve sağlığından görevli olan kollu kuvvetlerdir. Bu nedenle zabıta müdürlüğüne bağlı saha denetleme ekibimiz tüketici haklarını korumak amacıyla denetimlerini her ay programlı bir şekilde sürdürmekte. Kanun ve kurallar çerçevesinde yapılan denetimlerde ilçemizde bugüne kadar olumsuz bir vaka ile karşılaşılmadı. Denetimlerimiz neticesinde ilçe sakinlerimizin sağlığına tehdit oluşturacak bir durumla karşılaşılmaması bizleri mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın sağlıklı besin tüketmesi, ilçemizin huzuru ve uyulması gereken kuralları kapsamında mesai gözetmeksizin görevini en iyi şekilde icra eden tüm zabıta ekiplerine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BAYIK DEM PARTİLİ BAŞKANLARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ Hilvan Eski Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık mevcut DEM'lı Belediye Başkanlarına Ateş püskürdü
Hilvan Belediyesinden Öğrencilere Ulaşım DesteğiHilvan Belediyesi, 2024 KPSS Alan Sınavı'na girecek öğrencilere ulaşım kolaylığı
sağlamak için ücretsiz toplu taşıma imkânı sundu.
HİLVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ORHAN GAZİ KARAKAŞ ATANDI 31 Mart'ta yapılan seçim sonuçlarına yapılan ihtirazlar sonucundan YSK tarafından seçim yenilem kararı vermişti
HİLVAN'DA SEÇİM YENİLENİYOR31 Marta yapılan Belediye seçimine yapılan ihtiraz seçim Kurulu tarafından kabul edildi
SUYA ATTIĞI OLTASINA 102 KİLOLUK TURNA BALIK TAKILDIFırat Nehri kenarında oltasınn Fırat'tın serin sularına bırakan Veysi Deniz 102 Kğ ağırlığında Turan balığı yakaladı
ÇUVALLAR DOLUSU UYUŞTURUCU ELEGEÇİRDİ Jandarmanın başarılı operasyonu sonucunda mısır tarlasına gizlenmiş çuvallar dolusu uyuşturucu yakalandı
CEVHERİ HİLVAN BELEDİYESİNİN YÜRÜTTÜĞÜ PROJELER HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Hilvan Belediyesi’ni ziyaret ederek belediyenin yürütmüş olduğu projeler hakkında Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık bilgi aldı.
VALİ ŞILDAK UYGULAMA NOKTALARINI İNCELEDİŞanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da polis uygulama noktası ile Diyarbakır yolu üzerinde bulunan uygulama noktasını ziyaret ederek, polis ekiplerine başarılar diledi.
HİLVAN HALKI MEMBA SUYU KADAR TEMİZ VE BERAK SUYA KAVUŞTU Hilvan ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak arıtma tesisi devreye girdi
BAŞKAN BAYIK ÇALIŞIYOR HİLVAN YENİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık girişimleri sonucu Hilvan'da Doğalgaz çalışması yıl sonuna kadar 52 Km ulaşıyor
BAŞKAN CİDİR KUR'AN-I KERİM'E SALDIRAN ALACAKLARIN MERKEZ ÜSSÜ İSVEÇ Kur’an-ı Kerim’e Saldıran Alçakları ve İslam Düşmanlığının Merkez Üssü Haline Gelen İsveç’i Şiddetle Kınıyoruz!
HİLVAN'DA COŞKULU BAYRAM KUTLAMASI Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı münasebetiyle vatandaşlarla bir araya geldi.
BAŞKAN CİDİR ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir sahayı boş bırakmıyor
HİLVANLI GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Dart Türkiye Şampiyonası sona erdi
İÇ SULARDA AV YASAĞI BAŞLADI1 Temmuz' a kadar sürecek olan av yasağı döneminde yasak türleri avlayan veya satan balıkçılara idari para cezasının yanında yasaklı ürüne ve av aracına el koyma işlemi uygulanacaktır.
BAŞKAN BAYIK SAĞANAK YAĞIŞTA ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİŞanlıurfa ve ilçelerinde 2 gün boyunca etkisini gösteren aşırı yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

