
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında hizmet veren Kadın Destek merkezlerinde kursiyerler tarafından yapılan el işi, resim ve yiyecek kermesi ziyaretçilere kapılarını açtı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve Eşi Pervin Tuna'nın açılışını gerçekleştirdiği kermesin tüm gelirleri, 15 Temmuz Şehit Aileleri ve Gazilerine verilecek.
BAŞKAN ÇİFTÇİ, "CANLARI PAHASINA ÜLKEMİZİ SAVUNAN ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ"
Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, her zaman Şehit ailelerin ve Gazilerin yanında olacaklarını söyledi.
Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "15 Temmuz'da yaşanan darbe ve girişim sonucunda Şanlıurfa'dan 4, Türkiye genelinden ise 256 Şehidimize Allah'tan rahmet, Gazileremize de acil şifalar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak şehit yakınları ve gazilerimiz onuruna bir yardım kampanyası düzenledik. Her zaman şehit ailelerimizin yanlarında olacağız. Canları pahasına ülkemizi savundular, hiç bir zaman onları unutmayacağız. Bizlerde her zaman kadirşinas bir şekilde onların ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yarın itibari ile Büyükşehir Belediye Meclisinden karar alarak gerekli yardımları sağlayacağız. Katılımlarından dolayı Sayın Valimize ve eşine teşekkür ediyorum" dedi.
VALİ TUNA, "BÜYÜKŞEHİR ANLAMLI BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATTI"
Bu denli anlamlı bir çalışmaya imza attıkları için Büyükşehir Belediyesini kutlayan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise, "Ülke olarak 27 gün önce büyük bir dönüm noktası yaşadık. Millet olarak daha çok bir birimize kenetlenmeyiz. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşlarımızı hatırlamak amacıyla daha çok bir araya geleceğimiz çalışmaları Belediyelerimiz yapıyor. 15 Temmuz gecesinden itibaren başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerimiz güzel programlara ve çalışmalara imza attı. Teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Gerçekleştirilen konuşmalarından ardından '15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası' kermesinin açılışı gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi Kadın Destek Merkezleri tarafından yapılan el işi sergisini gezen Başkan Nihat Çiftçi ve Vali Azim Tuna, kursiyerlerle sohbet ederek teşekkür etti.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDU
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL 
METROLOJİDEN KAR UYARİSİ 
BAŞKAN SARAÇOĞLU ADALET YOKSA MÜCADELE DE YOKTUR
BAŞKAN ALKAN BİZİM YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ BAĞIRMAK DEĞİL, İŞ ÜRETMEKTİR
ŞANLIURFA’YA MUHTEŞEM YENİ BİR İŞ YERİ KAZANDIRILDI
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar Var
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur Duası
TEKNOFEST 2026’NIN EV SAHİBİ ŞANLIURFA 
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI 
