
Şanlıurfada başlatılan projeler ile 7den 70e her kesimin takdirini toplayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfada bir ilk olan Yeşil Koridor Projesini hayata geçiriyor.
_copy_621x328_1.jpg)
Şanlıurfayı hak ettiği yere taşımak için Yenilikçi projeler başlatarak kaynak noktasında hibeler ve destekler alan Büyükşehir Belediyesi, İlk Toplanma Merkezi olarak bilinen eski hal pazarı kavşağında yapımı tamamlanan TOKİ'ye ait iş merkezi bahçesinde uygulanacak olan kentin en uzun 'Yeşil Koridor Projesi' hayata geçirilecek.
_copy_621x328_1.jpg)
Şanlıurfada bir ilk olan Yeşil Koridor Projesi pilot bölge olarak Novada Park, 11 Nisan Kurtuluş Camisi ve Şanlıurfa Valiliği arasında geçiş koridoru olan 250 metrelik alanda uygulanacak. İçerisinde bitki tagları, ağaçlar, çeşmeler, oturma bankları, kendinden ışıklı zemin kaplamaları ve çim derzli yol yer alacak.
ogeday
2020-10-21 16:27:48
yeşil koridor mükemmel olacak. toki iş merkezi dükkanlar dolmaya başladı, şehrin en güzel iş merkezi olacak..yanlız yeşil koridor çalışması o kadar yavaş ilerliyorki, bu gidişle 5 senede ancak biter, işmerkezinin ortası inşaat alanı iken burası cazibesini yititir..başkan beyazgül acele etmeli..
mutlu
2020-10-11 03:04:56
mükemmel bir proje diğer belediyelere örnek olacaktır..tebrikler başkan beyazgül..
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti
ŞANLIURFA'DA 15 TEMMUZ’DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında vatandaşlara toplu taşıma müjdesi verdi.
ŞANLIURFA’DA RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDIGüvenlik güçleri Şanlıurfa’da Ruhsatsız Silah Operasyonlarını aralıksız sürdürüyor
ŞANLIURFASPOR’A ENVER GEÇGEL TURİZM’DEN SPONSORLUĞU DESTEĞİŞanlıurfaspor, 2025-2026 sezonunda önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.
OLİMPİK BOKSÖR EMRAH YAŞAR DÜNYA İKİNCİSİ OLDUMilli sporcumuz, yaklaşık iki ay sonra İngiltere’de yapılacak olan Dünya Boks Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil edecek
SIRATAŞLAR NEKROPOLÜ KAYA MEZARI KAYIT ALTINA ALINDI Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Sırataşlar Mahallesi’nde bulunan kaya mezarı, Kültür Envanteri çalışmaları kapsamında kayıt altına alındı.
Şanlıurfa Valiliğinden Kritik Uyarı: Dışarı Çıkmayın!”Şanlıurfa Valiliği, 5 Temmuz Cumartesi gününden itibaren kent genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4-6 derece üzerine çıkacağına dikkat çekerek vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu.
SİYASET UZLAŞMA SANATIDIR DİYEN ÇİFTÇİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ 

Danilo Zanna, Müslüman Olup Danyal Hamza mı Oldu? 
EYYÜBİYE’DE KADINLAR ÜRETİYOR, GÜÇLENİYOR
ŞANLIURFA EMNİYETİ’NDEN DEAŞ FİNANSMANINA OPERASYON
TÜRKİYE’NİN FISTIK DEPOSU ŞANLIURFA’DA HASAT ZAMANI
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ 
URFA’NIN RUHU, SIRA GECELERİ İLE YENİDEN CANLANIYOR
ŞANLIURFA VE AKÇAKALE'DE DOLANDIRICILIK OPERASYONU
BAŞKAN CANPOLAT’TAN AHMET YESEVİ MAHALLESİ’NE YAKIN TAKİP
BAŞKAN GÜLPINAR'DAN YARALILARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
