
Bataklık Operasyonunda tutuklanan uyuşturucu kaçakçısı, emniyetin aracıyla Çorlu ve Edirneye giderek TIRlarla yurtdışından getirilen uyuşturucu parasını elden teslim almış. Sultanbeyli Emniyet Müdürü, Necmettin Yüksek, birlikte çalıştığı uyuşturucu kaçakçısı Nejat Daşa, uyuşturucu sevkiyatı için makam aracını tahsis etmiş. Gerçek, Daşın yargılandığı dosyanın ayrıntılarında ortaya çıktı.
EMNİYET MÜDÜRÜ TAKİBE TAKILDI
Hürriyetten Fevzi Kızılkoyunun haberine göre, Narkotik tarafından sıkı takip edilen uyuşturucu kaçakçısı Nejat Daş, Sultanbeyli Emniyet Müdürü Necmettin Yüksekin makam aracını kullanınca Emniyet Müdürü de takibe takıldı.
Bir süre sonra Nejat Daş ile bağlantılı bir TIR sınırı geçti ve narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda TIRda yüklü miktarda kaynağı bilinmeyen nakit ele geçirildi. Bu olayın ardından Yüksek ve Daş gözaltına alındı. Sonrasında ilişki ağının ortaya çıkması için yeniden serbest bırakılan ikili, uyuşturucu kaçakçılığına devam edince tutuklandı.
MAKAM ARACIYLA SEVKİYAT
Daş ve Yüksekin tutuklandığı dosyanın ayrıntılarında ise ikilinin nasıl çalıştığı ortaya çıkarıldı. Uyuşturucu kaçakçısı Daş, Emniyet Müdürü Yüksekin makam aracı ile herhnagi bir polis kontrolüne takılmıyordu. Koronavirüs nedeniyle uygulanan seyahat kıstlamalarını da bu yolla delen Daş, hem sevkiyatı kontrol ediyor, hem de paraları güvenli bir şekilde taşıyordu.
SIKILDIK BİR NEFES Mİ ALSAK?
Nejat Daş makam aracını sadece para transferi için değil, sokağa çıkma yasaklarını delmek için de kullanıyordu. Teknik dinlemeye takılan konuşmalarda, Nejat Daşın, Emniyet Müdürü Necmettin Yükseke, Sıkıldık, bir nefes mi alsak dediği, Yüksekin de Daşa, şoförüyle makam aracını gönderdiği tespit edildi. Daşın, Emniyet Müdürü Necmettin Yüksekin makam aracını kullandığı, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) ve MOBESElerce de görüntülendi. Bu bilgi ve belgeler de soruşturma dosyasına konuldu.
BANA KOMPLO KURULDU
Emniyet Müdürü Yüksek, ifadesinde, Daş ile 2 yıl önce bazı bürokratların da olduğu bir ortamda tanıştıklarını belirterek, İşadamı olarak biliyordum, bana komplo kuruluyor dedi. Daşın makam aracını kullanması, Daş ile yaptığı telefon görüşmeleri, Daşın kendisini makamında ziyaret etmesi, Daşın makam aracıyla Edirne ve Çorluya gitmesiyle ilgili sorulara ise Bilgim yok diye yanıt verdi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
FENERBAHÇE'DE İSMAİL KARTAL DÖNEMİ SONA ERDİ!Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrıldı. Galatasaray derbisinde alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından yaşanan gelişmeler sonucunda sarı-lacivertli yönetim, deneyimli teknik adamla karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı aldı.
METEOROLOJİ'DEN ŞİDETLİ YAĞMUR UYARISI Şanlıurfa valiliği hava koşulları nedeniyle vatandaşları oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı
VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI Şanlıurfa'da yaşanan deprem sonrası Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak kriz masası toplandı
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI Sabah saatlerinde Şanlıurfa'da meydana gelen deprem ile ilgili Şanlıurfa valiliği bir açıklama yaptı
FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Haliliye eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Osman Mutlu’yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR Şanlıurfa merkezli 4 ilde "Yasa Dışı Bahis" suçuna yönelik düzenlenen operasyonlarda 3 milyar 915 milyon TL hesap hareketi bulunan 37 şüpheli yakalandı
ŞANLIURFA'NIN YENİ İL MÜFTÜSÜ BELLİ OLDU Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Şanlıurfa İl Müftülüğü görevine atandı.
ŞANLIURFA’DAN DÜNYAYA AÇILAN KAPI Şanlıurfa’nın üretim ve ihracat kapasitesi her geçen gün büyürken, kentte faaliyet gösteren firmalar da geliştirdikleri ürünlerle dünya pazarlarına açılmaya devam ediyor.
İlçe Belediyesine Yolsuzluk SoruşturmasıBir ilçe belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına Sayıştay raporları, milyonlarca liralık ihaleler, MASAK incelemeleri ve tanık ifadeleri girdi.
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırdıklarını açıklamasının ardından gözler TBMM'deki 4 Gelecek Partili milletvekiline çevrildi. Selçuk Özdağ, milletvekillerinin Yeni Yol Grubu'nda bağımsız olarak görevlerini sürdüreceğini duyurdu.
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR UYSAD (Uluslararası Yazarlar, Sanatçılar, Araştırmacılar, Gazeteciler Derneği) Genel Başkanı Cuma Hündür,ABD, İsrail ve İran savaşına ilişkin şok edici bir basın açıklaması yaptı.
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!Trafikte kuralsızlığa ağır darbe! Yeni düzenlemeyle cezalar 200 bin TL’ye kadar yükseldi, birçok ihlalde ehliyete el koyma uygulaması başlatıldı.
UMUDA KAPI AÇIYORUM, HAYATA TUTMUYORUM 2 YAŞINDA Şanlıurfa’da madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesi ikinci yılını başarıyla tamamladı.
BBDK'DAN GECE YARISI KARARI BBDK’dan milyonları ilgilendiren gece yarısı kararları.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir


ŞANLIURFASPOR'DAN KAMUOYUNA DUYURU
SEFO, EYYÜBİYE’DE ŞANLIURFALARLA BULUŞACAK 
Başkan Mehmet Kuş: Muhtarlar En Büyük Destekçimiz

AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATINDA TEŞEKKÜR VE ÖDÜL TAKDİM 
ŞANLIURFASPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE KAVUŞTU

VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 


