
Karaköprü Belediyesi'nin Şubat ayı personel toplantısında belediye bünyesinde çalışan personelin performansının ve kişisel gelişiminin artırılması için seminer ve eğitim çalışmalarına devam edildi. Harran Üniversitesi Sosyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şevket Ökten tarafından personele 'öfke kontrolü' konusunda eğitim verildi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personelin katıldığı toplantıda Doç. Dr. Şevket Ökten, kişinin öfkesini kontrol etmesinin öneminin yanı sıra, öfke kontrol teknikleri konusunda sunum yaptı. Ökten, kişinin öfkesine yenilmesinin kötü sonuçlar doğuracağını, kurumlarda da personelin bazen farklı duygu değişikliğine girebildiğini ancak işin ilerlemesi için öfke kontrolü yapabilmesi gerektiğini kaydetti.
Seminerden açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, rutin olarak yaptıkları personel toplantılarında kurum içerisindeki eksikliklerini ve personelin daha iyi hizmet vermesi için yapılabilecekleri konuştuklarını belirterek, bu ayki toplantıda da Doç. Dr. Şevket Ökten'in belediye personeline 'öfke kontrolü' ile ilgili önemli bilgiler aktardığını dile getirdi.
Başkan Baydilli, "Kamu kurumlarının en fazla ihtiyaç duyduğu konulardan biri öfke kontrolüdür. Çünkü vatandaşa doğumdan ölüme kadar birçok konuda hizmet veriyoruz ve vatandaş bazen bize kızabiliyor, sinirini bizden çıkarabiliyor. Personelin öfkesini kontrol ederek durumu yumuşatması ve tatlıya bağlaması gerekiyor, bu yüzden bu eğitimin önemli olduğunu düşünüyorum. Karaköprü'müzün nüfusu her geçen yıl büyüyor. Bu sene de 153 bin nüfusa hizmet edeceğiz, yani işimiz gittikçe zorlaşıyor. Fakat biz daha iyi bir şekilde çalışarak bunun da üstesinden gelmeyi başaracağız" diye konuştu.
Başkan Baydilli, toplantıda Beyaz Masa birimine Ocak ayında gelen şikayet ve taleplerin dağılımını sunum halinde göstererek şikayetlerin her geçen ay azalması için personelden daha özverili bir şekilde çalışmalarını istedi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
METROLOJİDEN KAR UYARİSİ 
BAŞKAN SARAÇOĞLU ADALET YOKSA MÜCADELE DE YOKTUR
BAŞKAN ALKAN BİZİM YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ BAĞIRMAK DEĞİL, İŞ ÜRETMEKTİR
ŞANLIURFA’YA MUHTEŞEM YENİ BİR İŞ YERİ KAZANDIRILDI
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar Var
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur Duası
TEKNOFEST 2026’NIN EV SAHİBİ ŞANLIURFA 
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI 
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
YENİDEN REFAH PARTİSİNDE EKİNCİ'YE ÖNEMLİ GÖREV 
20 Şehit askerlerimizin isimleri belli oldu!
