
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından başlatılan ve işletmelerde sağlık, hijyen ile kalite standartlarını baz alan Beyaz Bayrak ve Altın Makas projesinde her geçen gün işletme sayısı artıyor. Belirlenen kriterleri yerine getiren iki restoran ile bir kuaför için sertifika dağıtım töreni düzenlendi.
_copy_620x386.jpg)
Başkan Mehmet Canpolat, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Şanlıurfa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nezif Kayalar ve işletme sahiplerinin katıldığı programda; Başkan Canpolat işletme sahiplerine beyaz bayrak, altın makas, sertifika, Türk Bayrağı ve flamalarını takdim etti. İlçede kalite standartları ve potansiyeli arttırma adına böyle bir projeye imza attıklarını aktaran Başkan Canpolat yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Haliliye Belediyesi olarak ilçemizde bulunan işletmelerin gerekli hijyen kurallarına ve çeşitli şartları yerine getirmeleri mütekabilinde; bir beyaz bayrak uygulaması başlatmıştık. Bu işyeri güvenlidir, burada tüm standartlar yerine getirilmiştir ayrıca bu standartların üzerinde bir işçilik sergiledikrinden dolayı Haliliye Belediyesi olarak bu müesseselerin beyaz bayrak ile ödüllendirip tescilliyoruz.
_1624733142821_copy_620x386.jpg)
Geçtiğimiz günlerde de bazı işletmelerimiz bizlerden beyaz bayraklarını alıp tescillenmişti. Şu anda da Tatvera Restoran ile Necip Özbek Restoran bizlerden beyaz bayrak uygulaması çerçevesinde ilgili kriterlerini yerine getirerek bu hakkı elde etmişlerdir. Ben kendilerini tebrik ediyorum, bu işletmelerimiz de vatandaşlarımız güvenle zamanlarını geçirip yemek yiyebilirler. Amacımız hedefimiz bu işletmelerin sayılarının artması, Şanlıurfa'da konfor seviyesinin artmasını, kalitenin yükselmesini istiyoruz. Yine diğer bir uygulamamız olan altın makas uygulaması. Bununla da Berberler ve Kuaförler Derneğimiz ile birlikte çalışıyoruz. Milenyum Kuaför bu şartları yerine getirdiği için bugün itibari ile de bizlerden altın makas bayrağını aldılar. Geçtiğimiz günlerde de berber ve kuaför arkadaşlarımıza altın makas sertifikalarını takdim etmiştik. Uygulamamız berber ve kuaförler açısından devam edecek. Bir taraftan altun kürek ile fırınlara, diğer taraftan altın şiş ile ocakbaşı işletmelerine denetimlerimiz devam ediyor.
_1624733142425_copy_620x386.jpg)
Şehrimizdeki farkındalığı arttırmak gelen turistleri ve yerli vatandaşlarımızı daha iyi ağırlayabilmek ve seviye yükseltebilmek adına Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor. Destek sağlayan ilgi gösteren ve bu uygulamadan faydalanan başta işletme sahiplerimiz, buradaki hazirun olmak üzere şu anda da belgeleri almak için uğraş sarf eden değerli işletmeci kardeşlerime başarılar diliyorum saygılarımı arz ediyorum. İşletme sahipleri de, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KAR YAĞIŞINDA VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMISabah saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı nedeniyle Haliliye Belediyesi, işe giden vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sahaya indi.
HALİLİYE’DE KAR MESAİSİ: BELEDİYE EKİPLERİ SAHADAHaliliye Belediyesi ekipleri kent genelinde son günlerde etkisini artıran kar yağışı ve buzlanmaya karşı sahada yoğun bir mesai yürütüyor.
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİHaliliye Belediyesi yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için seferberlik ilan etti
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE URFA ŞEFİNİ ARIYORHaliliye Belediyesi, yöresel tatların yaşatılması ve gastronomi turizmine katkı sunulması amacıyla “Urfa Şefini Arıyor” adlı yemek yarışması düzenliyor.
BAŞKAN CANPOLAT’TAN AHMET YESEVİ MAHALLESİ’NE YAKIN TAKİPHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat asrın felektinden sonra DSİ Tarafından biten dere ıslahı çalışmaları sonrası hizmet atağı başlattı
ŞANLIURFA'DA ZABITA MEMURU İNTİHAR ETTİŞanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde zabıta personeli Mehmet Reşat Arğan, iddiaya göre maddi sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi.
ŞANLIURFA’DA MOBİLYA ATÖLYESİNDE YANGINŞanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi’nde bulunan bir mobilya dükkanında yangın çıktı.
BAŞKAN MEHMET CANPOLAT’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJIHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI İÇİN FIRIN NÖBET LİSTESİHaliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ekmek ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşılayabilmesi amacıyla nöbetçi fırın listesi oluşturdu.
UZM. DR. BALCIOĞLU MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİHaliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi’nde Ömer Hedidi adlı çocuk oyun oynadığı sırada dengesini kayıp ederek demir çubukların üzerine düştü.
HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSALDA DURMAK YOK YOLA DEVAMHaliliye Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına kırsal mahallesinde de aralıksız devam ediyor
HALİLİYE’DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİHaliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban alacağı satış yerlerini ve kesim yapacağı noktaları duyurdu
VATANDAŞLAR SORDU BAŞKAN CANPOLAT CEVAPLADIHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi
HEDEF DAHA YEŞİL BİR HALİLİYE Haliliye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi, ilçe genelindeki parklarda bakım ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
BAŞKAN CANPOLAT: ANNE, ŞEFKATİN, FEDAKÂRLIĞIN VE SEVGİNİN ADIDIRHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
HALİLİYE'DE YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYORHaliliye Belediyesi, gençlerin sporla tanışmasını ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini desteklemek amacıyla Yaz Spor Okulları’nı başlatıyor


ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİ

63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde Darbe
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAK
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİ
ŞANLIURFA’DA OKULLAR 1 GÜN TATİL
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
EYYÜBİYE'DE YOLLAR ULLAŞIMA AÇIK 

