
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yardıma muhtaç vatandaşlara dağıtılmak üzere Gönüllü Kuruluşlar Aşevine, bin adet gıda paketi yardımında bulundu. Eyyübiye ilçe sınırları içinde bulunan ve yaklaşık 15 yıldan bu yana fakir ve yoksul ailelere gıda ve yemek yardımında bulunan Gönüllü Kuruluşlar Aşevine bir destek te Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinciden geldi. Her yıl düzenli olarak Aşevine çeşitli yardımlar yapan Eyyübiye Belediyesi, bu yıl da bin adet gıda kolisi yardımında bulundu. İçinde yağ, şeker, pirinç, bulgur, çay, makarna, mercimek, un gibi temel gıda malzemelerinden oluşan gıda paketleri, Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gönüllü Kuruluşlar Aşevine teslim edildi. Derneği ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Aşevi yetkilileri Ali Topal, Aziz Kutluay ve yetkililer tarafından karşılandı. Aşevinin önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Ekinci, bu yardımların yıl içerisinde devam edeceğini söyledi. Aşevine düzenli yardımlarından dolayı Başkan Ekinciye teşekkür eden yetkililer de, Allah Başkanımız Mehmet Ekinciden razı olsun. Dediler.
Gönüllü Kuruluşlar Aşevinin fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşmada önemli görev üstlendiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci konuşmasında şunları söyledi, Biliyorsunuz Ramazan ayı içerisindeyiz. Mübarek bir aydayız hayır ve hasenatların çokça yapıldığı bir aydayız ve bu Ramazan ayı münasebeti ile Gönüllü Kuruluşlar aşevi de çok ciddi bir anlamda bir yükün altına girmiş bulunmakta. Biz de bu yüklendikleri yükü biraz hafifletmek adına biraz destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da burayı ziyaret ettik ve yine 1000 aileye de gıda paketimiz dağıtılacak. Tabi bu zengin içerikli gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine de çok hızlı bir şekilde ulaştırılır. Burada her gün 1000 kişiye yemek veriliyor biliyorsunuz. Şanlıurfa tabi ki dar gelirli insanın bulunduğu il burada da en çok nüfusun olduğu Eyyübiye ilçesi bu anlamda da bu tarz hizmetler bizim için çok önemli. Emin olun burada insanları gördüğümüz zaman sözler boğazımızda düğümleniyor ve belki de sözün bittiği yer diyoruz. Ama hayır severler sayesinde, hocalarımızın sayesinde bu insanların sıkıntısı bir nebzede olsa azalıyor. Biz de Eyyübiye Belediyesi olarak katkı vermek amaçlı buradayız. Daha önceden olduğu gibi bugün de burada yardımlarımız devam edecek ve dar gelirli vatandaşlarımızın yanında sadece gıda paketi değil diğer ihtiyaçları noktasında da onları desteklemeye devam edeceğiz.
Gönüllü Kuruluşlar Aşevi yetkilileri Ali Topal ve Aziz Kutluay ile Dernek Yöneticileri de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinciye teşekkür ederek, Şanlıurfa Aş evi Derneği adına sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu 1000 gıda paketi bizi hakikaten rahatlatacak sağ olsunlar bize her yönden destek veriyorlar sayın başkanımız, bu yönden de biz kendilerine müteşekkiriz. Yükümüzü hafiflettiler ve gerçekten çok büyük bir yük üstümüzden kalktı. Başımız ne zaman sıkışınca başkanımızı arayıp desteklerini istiyoruz. Kendileri de desteklerini esirgemiyorlar Allah razı olsun. Değerli devlet büyüklerimiz biliyorsunuz hem Belediye Başkanlarımız ve Valimiz bizleri ziyaret ettiklerinde hem bizim azmimizi ve çalışma aşkımızı arttırmaktadırlar. Bende sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Aş evi Derneği olarak Eyyübiye Belediyesine teşekkür ediyoruz. Şanlıurfa halkımız unutmasın burada her gün 1000 aile sıcak yemek alıyor şuan ihtiyaç sahiplerinin kuru gıda ihtiyaçlarını Belediyeler vasıtası ile giderebildik yaptıkları ve yapacakları yardım için teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

