
Bir yandan temel belediyecilik diğer yandan sosyal belediyecilik çalışmalarıyla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnaf ve vatandaş gezileriyle de vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinliyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan rutin mahalle gezilerinde her gün farklı bir mahallede vatandaşla buluşan Başkan Ekinci, Karakoyunlu mahalle gezisinde bu kez ev ziyareti yaptı. Karakoyunlu Mahalle Muhtarı Mehmet Küçük ve Birim Müdürleriyle, Eyyübiye Belediyesi tarafından evlerinin tadilat ve tamiratı yapılan aileleri ziyaret eden Başkan Ekinci, vatandaşların duasını aldı. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, mağdur olan ailelerin evlerinin, daha yaşanılabilir bir ortama kavuşması adına bir takım tadilat ve tamirat işlemleri yapıldı. Yapılan tadilat ve tamirat işlemlerinin ardından evleri ziyaret eden Başkan Ekinci, ailelerle buluştu. Aile bireylerinin hem duasını hem de taleplerini alan Başkan Ekinciye vatandaşlar teşekkür etti.
Mahalle gezisi hakkında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Bugün Karakoyunlu Mahalle Muhtarımızı ziyaret ettik. Daha önceki ziyaretimizde bazı evlerimizin yıkık dökük olduğunu ve çok mağdur vatandaşlarımızın olduğunu gördük. Durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın bizden bu konuda talepleri vardı. Biz de Eyyübiye Belediyesi olarak bu talepleri yerine getirdik. Evlerin tadilat ve tamiratı ekiplerimiz tarafından yapıldı. Bugün de gelip o evlerimizi yerinde gördük ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Sosyal Belediyecilik anlamında elimizden geldiğince mağdur vatandaşlarımıza el uzatmaya çalışıyoruz. Neticede ilçemiz büyük bir ilçe ve bu ilçemizde 57 bin aile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına kayıtlı vatandaşlarımızın durumu ortada. Biz de belediye olarak bütçenin el verdiği ölçüde bu tarz tadilat ve tamirat işlemleri ile vatandaşlarımızın daha güzel ortamlarda yaşamlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah ailelerimiz bu evlerinde huzur içinde otururlar. Onların dualarına mazhar olmamız bizi yarıca mutlu etti. Kamu hizmetleri yürütürken aldığımız dualar bize sonraki hizmetler için şevk ve güç veriyor. dedi.
Karakoyunlu Mahalle Muhtarı Mehmet Küçük ise, ''Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci ile sürekli diyalog içerisindeyiz. Mahallemizi ziyaretinden dolayı başkanımıza teşekkür ederim. Bugüne kadar başkanımızdan ne rica ettiysek bizlere yardımcı oldu. Bu hizmetlerin devamından dolayı başkanımıza tekrardan teşekkür ederiz. ifadelerini kullandı.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

