
Sosyal Belediyecilik alanındaki faaliyetleriyle kamuoyundan takdir toplayan Eyyübiye Belediyesi, dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren Engellilere pozitif ayrımcılık söylemiyle hareket eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kamuoyunda Engelli Dostu Başkan olarak biliniyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapmadan engellilerden gelen tüm taleplere cevap veren Eyyübiye Belediyesi vatandaşların da takdirini topluyor. Son olarak sosyal medyada gündeme gelen ve babası mevsimlik tarım işçisi olan Mustafa Mola ulaşan Başkan Ekinci, Karaali Kısal mahallesinde ikamet eden Mustafaya elleriyle akülü tekerlekli sandalyesini takdim etti. Mahalle Muhtarı Hüseyin İnanla birlikte engelli Mustafa Molun kapısını çalan Başkan Ekinci, Mustafa ile bir süre sohbet ettikten sonra akülü tekerlekli sandalyesini verdi. Bugüne kadar ilçe sınırları içinde ikamet eden engellilerin tüm taleplerini karşıladıklarını belirten Başkan Ekinci, Dezavantajlı gruplarımızın her zaman yanındayız. Dedi.
Sadece şehir merkezinde değil kırsal mahallelerden gelen talepleri de anında karşıladıklarını söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,Sosyal Belediyecilik anlamında dezavantajlı gruplara yardımcı olmaya devam ediyoruz. Eyyübiye Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu güne bütün dezavantajlı gruplara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Eyyübiye ilçemizde engelli olup talebi karşılanmayan hiç kimse yoktur. Bu kapsamda yaklaşık 500 engelli kardeşimizin talepleri yerine getirildi. Biz sadece şehir merkezinde değil kırsaldan gelen talepleri de karşılıyoruz. Yine bu bağlamda Karaali mahallemizdeyiz. Mustafa kardeşimiz doğum esnasında yaşadığı sıkıntı dolayısıyla engelli kalmıştır. Biz de bunu sosyal medyadan öğrendik. Bu kardeşimiz okula giderken büyük sıkıntılar yaşıyor. Eğitimin önündeki engeli kaldırmak adına kardeşimizle birlikteyiz. Kendisine akülü sandalyesini takdim ettik. Dolaysıyla Mustafa kardeşimizin eğitiminin önündeki engel de bir şekilde kaldırılmış olunuyor. İnşallah bizler de mahalle halkının hane halkının dualarını kazanmış olacağız. şeklinde konuştu.
Karaali Mahalle Muhtarı Ahmet İnan ise, Allah Başkanımızdan razı olsun. Kendisi şehirden kalkıp buraya bu kardeşimizin yanına geldi. İnşallah Başkanımız bunun karşılığını hem bu dünyada hem öbür dünyada bulur. Allah kendisinden razı olsun. dedi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADAEyyübiye ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Ulaşımın aksamaması için ekipler sahada çalışmaya başladı
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİEyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, gıda üretimi ve satışı yapan tüm işletmeleri düzenli olarak denetlenmesini aralıksız sürdürüyor
EYYÜBİYE'DE YOLLAR ULLAŞIMA AÇIK Yoğun kar yağışı nedeniyle Eyyübiye ilçesinde kapanan yollar Eyyübiye Belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu tüm yollar ulaşıma açıldı
BAŞKAN KUŞ, ATATÜRK’Ü ANMAK, TÜRKIYE’YI DAHA AYDINLIK YARINLARA TAŞIMAK DEMEKTIREyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87’nci yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
SİYASET UZLAŞMA SANATIDIR DİYEN ÇİFTÇİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Salih Çiftçi, partisinden istifa etti
EYYÜBİYE’DE KADINLAR ÜRETİYOR, GÜÇLENİYORBelediye Başkanı Mehmet Kuş’un kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık anlayışıyla sürdürülen hizmetler sayesinde, kadınlar hem öğreniyor hem de üretmeye başlıyor
ŞELALE’DE UMUT AKIYOR: KADINLAR ÖĞRENİYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLE BÜYÜYOREyyübiye Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmak amacıyla ilçenin farklı mahallelerinde hayata geçirdiği kadın destek merkezleriyle büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un öncülüğünde yürütülen projeler kapsamında, kadınlar meslek sahibi olurken, çocuklar da kreş hizmetinden faydalanıyor.
Eyyübiye’de Doğalgaz Seferberliği Devam Ediyor: 109 Aile Daha IsınacakEyyübiye Belediyesi, dezavantajlı vatandaşlara yönelik sosyal destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye tarafından hayata geçirilen "Hava Kalitesini İyileştirme Projesi" kapsamında, ikinci etap çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda 109 ihtiyaç sahibi aile daha doğalgazla buluşturuluyor.
EYYÜBİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI Eyyübiye Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümü dolayısıyla esnaflara Türk bayrağı dağıttı.
AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATINDAN MURADİYE MAHALLESİNE ZİYARETAk parti Eyyübiye İlçe teşkilatı esnaf ve STK Ziyaretlerini sürdürüyor
URFA CEYLANLARINDA BEREKETLİ BİR SEZON Nesli tükenme tehlikesi altında bulunan Şanlıurfa Ceylanlarında bu yıl bereketli bir yıl oldu
BAŞKAN ELGÜN GELECEĞİMİZ İÇİN DOĞAYA SAHİP ÇIKIYORUZAk parti Eyyübiye İlçe teşkilatı Dünya Çevre Haftası nedeniyle ilçede bulunan parklarda temizlik yaptılar
EYYÜBİYE’DE ZABITA DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOREyyübiye’de gıda güvenliği ve çevre sağlığını koruma adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor
ZİYARETÇİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İLE MİLLET BAHÇESİNİ GEZECEKLER Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’ne gelen vatandaşların mesire alanlarına ulaşımını kolaylaştırmak için alınan iki adet elektrikli araç hizmete sunuldu.
AK PARTİ EYYÜBİYE İLÇE BAŞKANLIĞI ELGÜN'E EMANET AK parti Eyyübiye ilçe Başkanı Genel Merkez tarafından açıklandı
Eyyübiye Sera Kent Çiftçilere Eğitim Desteği VerecekŞanlıurfa’da ıslah edilmiş yerli tohumlardan sebze üretiminin yapıldığı ve oldukça başarılı sonuçların elde edildiği Eyyübiye Sera Kent’teki çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, burada edindikleri tecrübe ve birikimleri çiftçilere aktararak, bölgede ürün çeşitliliğini artıracak bir proje üzerine hazırlık yaptıklarını söyledi.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR 
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADA
YEŞİLAY'DAN SADETTİN SARAN'A PLAKET 
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİ

DİKKAT KAR GELİYOR 
ŞEHİT HALİT ŞILTAK İLKOKULU’NDA SINIFLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TÜRKİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
ALKAN GÜVEN TAZELEDİ


