VATANDAÞTAN MERAL AKÞENER'I SUSTURAN CEVAP

Ana Sayfa » Akçakale » AYHAN,BELEDÝYENÝN PARALARIN KÝMLERE NE YOLLARLA AKTARILDIÐINI BÝLÝYORUM.

AYHAN,BELEDÝYENÝN PARALARIN KÝMLERE NE YOLLARLA AKTARILDIÐINI BÝLÝYORUM.

Akçakale eski Belediye Baþkaný Abdülhakim Ayhan idali açýklamalarda bulundu

 
26 Aralýk 2021 Pazar 16:17
Okunma: 1540
Yorum YapYazdýr
 
AYHAN,BELEDÝYENÝN PARALARIN KÝMLERE NE YOLLARLA AKTARILDIÐINI BÝLÝYORUM.

Akçakale eski Belediye Baþkaný Abdülhakim Ayhan Akçakale Belediyesinde yaþanan olumsuzluklarýn olduðu Belediye tarafýndan yapýlan ihalelerin belli bir kesime verildiðini iddia etti.

Ayhan Akçakale Belediyesinde yaþanan bu iddiallar ile þu açýklamalarda bulundu."Kýymetli Akçakale Halký ; Sizlerin de isteði üzerine bilgilendirme amaçlý yazýlar kaleme alýyorum. Ülkemiz de önemli geliþmeler yaþanýrken diðer tarafta iktidarýn gücünü kullanarak halkýn hakkýný gaspeden yöneticiler yüzünden Sayýn Cumhurbaþkanýmýz zarar görüyor. Sizlerin de bildiði üzere Þanlýurfa Halký Sayýn Cumhurbaþkaný’mýzýn hatýrýna adaya bakmaksýzýn oyunu kullanmaktadýr.

Akçakale Belediyesi acaba rahatladý mý ? “Açým açým , ülke batmýþ iflas etmiþ,dilencinin dilenciye parasý geçmez “ ifadelerini kullanan bir Mevcut Baþkaný düþünün o memlekete ne gibi faydasý olabilir ?

Býrakýn hizmet yapmayý,yanýna talebini bildirmeye giden halka aciz bir þekilde aðlayan Baþkandan ne beklersiniz ? Önümüzde ki ay itibariyle Belediyeye gelen ödenek %55 artacak ve 7,5 milyon(7,5 trilyon) üzeri bir meblað gelmiþ olacak .

AKÇAKALE HALKINI KÝMSE APTAL YERÝNE KOYAMAZ

Bu zamana dek Belediye de para yok diye aðlayarak halktan gizlediðiniz paralarýn kimlere ne yollarla aktarýldýðýný biliyorum.Akçakale Halkýný kimse aptal yerine koyamaz. Kimsenin haddi deðil.

Çok güvendiðiniz menfaat iliþkisi yürüttüðünüz siyasi isimler sizleri bu hesaptan kurtaramayacaktýr.

BELEDÝYE BAÞKANINDAN FAZLA YETKÝYE SAHÝP OLAN KÝMLER

Siz Akçakale halkýný hangi düþünceye sýðýnarak görmezden gelirsiniz ? Akraba çocuklarýný belediyede baþkandan fazla yetki verip tüm ihalelerin onlarýn yapmasýna olanak tanýdýnýz.

Akçakale Belediyesinde ihale olduðu gün Mevcut Baþkaný kimse göremez Çünkü Baþkan benim para ile iþim yok der ve resmî olarak baðlantýsý olmayan eþ baþkanlar yönetir belediyeyi.Akþamýna hesaplar görülür.

 

KÝMSE UMUTSUZLUÐA KAPILMASIN

Gün gelecek bu ilçe de insan içine çýkacak yüzünüz olmayacak . Maðdur edebiyatý yapýp , halkýn duygularýyla oynadýnýz. Þimdi sizi o koltuða layýk gören halký tanýmazdan geliyorsunuz . Hiç kimse umutsuzluða kapýlmasýn.. Bizler hep halkýmýzýn yanýnda ve sahadayýz..

Biz her zaman halkýmýzýn derdiyle dertlendik hiç bir zaman seçim bittikten sonra kazanýrsak memleket bizim kazanamadiysak zaten buralarda yasamiyorduk deyip memleketi terk etmedik bizim anlimiz ak baþýmýz dik zaten..

Ondan dolayý terk edip gitmedik memleketimizi..Burda doðduk burda büyüdük vakti geldiðinde burda öleceðiz..

Ýlgili Haberler
 
26 Aralýk 2021 Pazar 16:17
Okunma: 1540
Yorum YapYazdýr
 
 
(0 Yorum Yapýldý)Yorumlar
<p>Henüz kimse yorum yapmamýþ, ilk yorum yapan siz olun.</p>
 
Bu Kategorideki Diðer Haberler
 
Yazarlar
Yazarlar RSS Beslemesi
 
 
 
Son 24 Saat
Haberler RSS Beslemesi
 
Lig Puan Durumu
 
Takýmlar
O
G
B
M
P
1
Trabzonspor
10
7
3
0
24
2
Hatayspor
10
6
2
2
20
3
Alanyaspor
10
6
2
2
20
4
Fenerbahçe
10
6
1
3
19
5
Karagümrük
10
5
3
2
18
6
Beþiktaþ
9
5
2
2
17
7
Konyaspor
10
4
5
1
17
8
Galatasaray
9
5
2
2
17
9
Altay
10
5
0
5
15
10
Adana Demirspor
10
3
4
3
13
11
Baþakþehir
10
4
0
6
12
12
Gaziantep Fk
10
3
3
4
12
13
Ö. K. Y. Malatya
10
4
0
6
12
14
Sivasspor
10
2
5
3
11
15
Kayserispor
10
3
2
5
11
16
Giresunspor
10
2
3
5
9
17
Antalyaspor
10
2
3
5
9
18
Göztepe
10
2
2
6
8
 
Þampiyonlar Ligi
 
UEFA Avrupa Ligi
 
Alt Lig
 
 
Anket
YEREL SEÇÝMLERDE OYUNUZU KÝME VERÝRÝSÝNÝZ?
ADAYA
PARTÝYE
 
Namaz Vakitleri
 
  • Ýmsak05:09
  • Güneþ06:47
  • Öðlen12:19
  • Ýkindi15:11
  • Akþam17:31
  • Yatsý18:57
 
Tarihte Bugün
1220 - Ýsveç, Lihula Savaþý'nda Eston kabilelerine yenildi.
1588 - Ýspanyol Armada'nýn, Ýngiltere'ye çýkarma amaçlý seferi yenilgiyle sonuçlandý.
1876 - Thomas Edison mimeograph da denen teksir makinesinin patentini aldý.
1908 - Wilbur Wright, Le Mans, Fransa'daki yarýþ pistinde ilk uçuþunu gerçekleþtirdi.
1915 - Mustafa Kemal, Anafartalar Grup Komutanlýðý'na atandý.
1925 - ABD'de, siyah düþmaný Ku Klux Klan'ýn ilk kongresi yapýldý.
1928 - Ýstanbul Taksim'deki Cumhuriyet Anýtý törenle açýldý. Açýlýþa 30.000'i aþkýn Ýstanbullu katýldý.
1929 - Alman hava gemileri olan Zeplin'lerin en geliþmiþlerinden biri olan LZ 127 Graf Zeppelin dünya turu için havalandý.
1931 - Hoover Barajý'nda iþçiler greve baþladý.
1945 - II. Dünya Savaþý: Sovyetler Birliði, Japonya'ya savaþ ilan etti.
1949 - Bhutan baðýmsýzlýðýný ilan etti.
1949 - Avrupa Konseyi ilk toplantýsýný Strazburg'da yaptý. Türkiye, Avrupa Konseyi'ne kabul edildi.
1963 - ABD, Ýngiltere ve SSCB, nükleer denemelerin durdurulmasý konusunda yaptýklarý antlaþmayý Kremlin'de imzaladýlar.
1964 - Kýbrýs'a düzenlenen harekat sýrasýnda uçaðý isabet alan pilot yüzbaþý Cengiz Topel, Rum kesimindeki hastanede hayatýný kaybetti.
1974 - ABD Baþkaný Richard M. Nixon, Watergate skandalý nedeniyle istifa etti. Nixon, istifa eden ilk ABD Baþkaný oldu.
1981 - Türkiye'nin ilk turistik havaalaný olan Dalaman Havaalaný açýldý.
1990 - Irak, Kuveyt'i iþgal etti.
1992 - Çorlu'da bir fabrikada metan gazý sýkýþmasý nedeniyle patlama oldu: 29 kiþi öldü, 86 kiþi yaralandý.
2000 - Konfederasyona ait H.L. Hunley adlý denizaltýnýn batýðý 136 yýl okyanus tabanýnda kaldýktan sonra su yüzüne çýkartýldý.
2008 - 29. Olimpiyat Oyunlarý baþladý.
2008 - Güney Osetya Savaþý baþladý.
 
Arþiv
 
 
Kurumsal

Ýçerik

GÜNDEM

SÝYASET

DÜNYA

Yukarý Çýk