
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Şükrü Kırboğa, Mardin İl Başkanı Cesur Yücedağ, Şırnak İl Başkanı Şahin Sulhan, Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Artuklu İlçe Başkanı Metin Ergel, Kızıltepe İlçe Başkanı İbrahim Tuncel, Dargeçit İlçe Başkanı Yusuf Engel ve İl yönetimi ile birlikte Mardin esnafını ziyaret etti.
Esnaf ziyaretinin ardından yönetim, Artuklu İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi.
Kırboğa, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:Bölgedeki esnaf ve yerel halkın sorunlarını, isteklerini birinci ağızdan dinledik. Acilen çözüm noktasında harekete geçirmeliyiz. dedi.
Kırboğa şunlarıda ekledi: Mardin önde gelen aşiretlerinden Metina aşireti lideri Şakir Tekin beyin taziyesine katılarak taziye dileklerin de bulunduk. Akabinde Derik ilçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Ertesi gün Kızıltepe İlçe teşkilatımız ve esnafı ziyaret ettik. Burada da halkın sorunlarını dinledik. Mardin İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarımız ve kalabalık 50 araçlık konvoy ile Midyat İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirdik. Nusaybin Teşkilatı ile toplantı gerçekleştirdik ve yapılacak çalışmalara müzakere ettik.

HEKİM EKSİKLİĞİ YAŞANIYOR
Dargeçit ilçe başkanlığını ziyaret edip ilçe yönetimi ile tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Dargeçit'te bulunan Deva Partisi, Saadet Partisi, AK Parti ve Ziraat Odası başkanları ile görüştük. Dargeçit esnaf ve yerel halkın sorunlarını ve isteklerini birinci ağızdan dinledik. Dargeçit'in şu anki sorunlarından en önemlisi devlet hastanesinde doktor eksikliği yaşanıyor. Halkın mağduriyetlerinin acilen giderilmesi gerekiyor.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
METEOROLOJİDEN ŞANLIURFA İÇİN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISIMeteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için son dakika uyarısı geldi
ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİŞanlıurfa’nın simge isimlerinden, “Milli Davulcu Kado” olarak tanınan Kadir Eğlence hayatını kaybetti.
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 20 BİN TL’YE ÇIKARILIYOR Emekli maaşının 20 bine yükseltilmesi için kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine sunludu
63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde DarbeUyuşturucu satıcılarına göz açtırılmadı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde jandarma ekiplerince düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi, yüzlerce şüpheli yakalandı.
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAKİŞKUR tarafından duyurulan İşgücü Uyum Programı kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 190 kişi istihdam edilecek. Başvurular 9 Ocak’ta sona erecek.
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİSaadet Partisi, artan hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi veren emekliler için en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini içeren kanun teklifini Meclis’e sundu.
ŞANLIURFA’DA OKULLAR 1 GÜN TATİLYoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı oluşabilecek olumsuzluklara engellemek için okullar tatil edildi
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI EVİNDE ÖLÜ BULUNDUAK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları eski Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Kadın ve Aile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hatice Tuba İnan, evinde ölü bulundu.
VALİLİK DUYURDU KAPANAN YOLLAR AÇILDI Yoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa'da kapanan yollar ulaşıma açıldı
VALİLİKTEN ÖNEMLİ DUYURU Şanlıurfa valiliği Şanlıurfa'da iki gündür oluşan yoğun kar yağışı nedeniyle önemli bir duyuru yayınladı
ŞANLIURFA’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI ŞİDDETLENDİ YOLLAR KAPANDI Yoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa'nın bir çok yerinde tedbir amaçlı yollar ulaşıma kapatıldı
VIRANŞEHIR–DIYARBAKıR KARAYOLU TRAFIĞE KAPATILDIŞanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile Diyarbakır arasında ulaşımı sağlayan karayolu, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tedbir amaçlı olarak trafiğe kapatıldı.
BAŞKAN ALKAN BİZİM YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ BAĞIRMAK DEĞİL, İŞ ÜRETMEKTİRMevcut Şoförler ve otomobilciler odası başkanı İmam Bakır Alkan seçmenine ve seçimdeki rakiplerine seslenerek Bu Koltuğu Makam İçin Değil, Esnaf İçin Taşıyorum dedi
ŞANLIURFA’YA MUHTEŞEM YENİ BİR İŞ YERİ KAZANDIRILDIŞanlıurfa, ihtiyaç duyulan nezih ve özgün bir mekâna daha kavuştu.
TEKNOFEST 2026’NIN EV SAHİBİ ŞANLIURFA Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, 2026 yılında Şanlıurfa’da düzenlenecek. 


ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİ

63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde Darbe
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAK
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİ
ŞANLIURFA’DA OKULLAR 1 GÜN TATİL
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
EYYÜBİYE'DE YOLLAR ULLAŞIMA AÇIK 

