
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Türkiyenin en genç şehri Şanlıurfamızın AK gençleri ile salonda yerimizi aldık. Büyük bir coşku ile Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanı heyecanla dinledik, dinliyoruz. Söylediği her cümleyi adeta beynimize nakşediyoruz. Şanlıurfanın AK adayları şimdiden hayırlı olsun dedi.
Başkan Yıldız, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın dediği gibi; bir yandan parti olarak seçim hazırlıklarımızı yürütürken, diğer taraftan da milletimizin verdiği ülkeyi yönetme emaneti doğrultusunda hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz. Türkiyenin tökezlemesini, istikrar ve güven ortamının zarar görmesini dört gözle bekleyenleri 31 Mart akşamı hep birlikte bir kez daha hüsrana uğratacağız. Yolumuz AK, bahtımız AK olsun diye konuştu.
Seçim Manifestomuz hayırlı olsun
Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğanın seçim manifestosu ve Belediye Başkanları tanıtım toplantısında, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları olarak Genel Başkanımızı can kulağıyla dinlediklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu önündeki coşkulu kalabalığa hitap ettikten sonra salonda aday tanıtımını gerçekleştirdiler. Coşku ve sevgi ilk günkü gibi. 31Mart Yerel Seçimi Aday Tanıtım Toplantımız ve Seçim Manifestomuz hayırlı olsun dedi.
Her fırsatta milletimizin hayatını kolaylaştıracağız
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beyazgül, AK Partinin milletin değerleriyle beslenmiş ve bu milletin tarihindeki şana dönüşünün hikâyesi olduğunu belirterek şöyle dedi;
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın dediği gibi; bir yandan seçim hazırlıklarını yürütürken, diğer yandan ülkenin ve milletin meselelerinin çözümü için de gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her fırsatta milletimizin hayatını kolaylaştıracak, sanayicimizin, esnafımızın, çiftçimizin, üreticimizin, emeklimizin velhasıl toplumun her kesiminin dertlerine derman olacak adımlarla ilgili müjdelerimizi kamuoyumuzla paylaşıyoruz. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi; Türk Akım projesi yıl sonuna kadar tamamlanacak. Enerjide 2019u daha büyük atılımlarla değerlendireceğiz inşaallah. Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturuyla bugüne kadar yapılan AK hizmetlere yenilerini eklemek için yola çıktık.
.jpg)
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

