ŞANLIURFA’NIN AK KADROLARI ANKARA’YI FETHETTİ

Şanlıurfa Ak Parti kadroları, Belediye Başkan adayları, Belediye Meclis aday adayları ve AK Parti Gençlik kollar Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosuna tam kadro katılım sağladı.

ŞANLIURFA’NIN AK KADROLARI ANKARA’YI FETHETTİ

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa’mızın AK gençleri ile salonda yerimizi aldık. Büyük bir coşku ile Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı heyecanla dinledik, dinliyoruz. Söylediği her cümleyi adeta beynimize nakşediyoruz. Şanlıurfa’nın AK adayları şimdiden hayırlı olsun” dedi. 

Başkan Yıldız, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; bir yandan parti olarak seçim hazırlıklarımızı yürütürken, diğer taraftan da milletimizin verdiği ülkeyi yönetme emaneti doğrultusunda hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz. Türkiye’nin tökezlemesini, istikrar ve güven ortamının zarar görmesini dört gözle bekleyenleri 31 Mart akşamı hep birlikte bir kez daha hüsrana uğratacağız. Yolumuz AK, bahtımız AK olsun” diye konuştu.

 

Seçim Manifestomuz hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosu ve Belediye Başkanları tanıtım toplantısında, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları olarak Genel Başkanımızı can kulağıyla dinlediklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu önündeki coşkulu kalabalığa hitap ettikten sonra salonda aday tanıtımını gerçekleştirdiler. Coşku ve sevgi ilk günkü gibi. 31Mart Yerel Seçimi Aday Tanıtım Toplantımız ve Seçim Manifestomuz hayırlı olsun” dedi.

 

Her fırsatta milletimizin hayatını kolaylaştıracağız

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beyazgül, AK Partinin milletin değerleriyle beslenmiş ve bu milletin tarihindeki şana dönüşünün hikâyesi olduğunu belirterek şöyle dedi;

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; bir yandan seçim hazırlıklarını yürütürken, diğer yandan ülkenin ve milletin meselelerinin çözümü için de gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her fırsatta milletimizin hayatını kolaylaştıracak, sanayicimizin, esnafımızın, çiftçimizin, üreticimizin, emeklimizin velhasıl toplumun her kesiminin dertlerine derman olacak adımlarla ilgili müjdelerimizi kamuoyumuzla paylaşıyoruz. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi; Türk Akım projesi yıl sonuna kadar tamamlanacak. Enerjide 2019’u daha büyük atılımlarla değerlendireceğiz inşaallah. Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturuyla bugüne kadar yapılan AK hizmetlere yenilerini eklemek için yola çıktık.”

 

 



31 Ocak 2019 Per�embe 16:29

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfanin-ak-kadrolari-ankarayi-fethetti-10702.html