
Haliliye Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mevlid Kandili dolayısıyla Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programa Başkan Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Haliliye Belediyesi gezici sanat tırında gerçekleştirilen programda, Haliliye Belediyesi Tasavvuf Müziği Korusu sahne aldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Başkan Canpolat, vatandaşların kandilini tebrik etti. Devteyşti Mahallesinde yürütülen çalışmalara ilişkin de bilgiler veren Başkan Canpolat, şunları kaydetti:
Bugün Mevlit Kandili, bugün alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimizin dünyaya gelişi bizler içinde sevinç kaynağı, mutluluk kaynağı, övünç kaynağı inşallah Rabbim mağfiret ile muamele eder ve Efendimiz de şefaati ile bize şefaat eder diyorum. Program, çok güzel bir Kur'an tilaveti ile başladı. Pandemi dolayısıyla biliyorsunuz uzun zamandır sizlerle bir araya gelmemiştik. Bugün yine hem aşılanma oranın gittikçe yükselmesi hem aynı zamanda böyle bir açık alanda pandemi kuralları çerçevesi içerisinde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımızı ifade etmek isterim.
Haliliyemiz bizim için çok çok özel aynı zamanda bu Devteşti, Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Bağlarbaşı bölgemiz içinde Haliliye Belediyesi olarak çok ciddi çalışmaların içerisinde olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu şekilde başladık seçim sonrası hizmet atağımızı bu mahallelerden başlamıştık. Şu anda da pandemi sonrası buluşmalarımız da buradan başlatıyoruz.
Bu gece yine buradayız, ne güzel bir gece bunu buradan ifade etmek isterim, ne kutlu bir gece sizlerle bizimle birliktesiniz yanımızdasınız. Değerli hanım kardeşlerim, bacılarım, çocuklarım hakeza dahil olmak üzere, biz hep birlikte varız hep birlikte çalışıyoruz daha adil bir belediye, daha dürüst bir belediye, daha şeffaf bir belediye ve katılımcı bir belediye olması anlayışıyla durmak yok yola devam ediyorum.
Başkan Mehmet Canpolatın konuşmalarının ardından Haliliye Belediyesi Tasavvuf Müziği Korusu, ilahilerini seslendirirken, programa katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE URFA ŞEFİNİ ARIYORHaliliye Belediyesi, yöresel tatların yaşatılması ve gastronomi turizmine katkı sunulması amacıyla “Urfa Şefini Arıyor” adlı yemek yarışması düzenliyor.
BAŞKAN CANPOLAT’TAN AHMET YESEVİ MAHALLESİ’NE YAKIN TAKİPHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat asrın felektinden sonra DSİ Tarafından biten dere ıslahı çalışmaları sonrası hizmet atağı başlattı
ŞANLIURFA'DA ZABITA MEMURU İNTİHAR ETTİŞanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde zabıta personeli Mehmet Reşat Arğan, iddiaya göre maddi sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi.
ŞANLIURFA’DA MOBİLYA ATÖLYESİNDE YANGINŞanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi’nde bulunan bir mobilya dükkanında yangın çıktı.
BAŞKAN MEHMET CANPOLAT’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJIHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI İÇİN FIRIN NÖBET LİSTESİHaliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ekmek ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşılayabilmesi amacıyla nöbetçi fırın listesi oluşturdu.
UZM. DR. BALCIOĞLU MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİHaliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi’nde Ömer Hedidi adlı çocuk oyun oynadığı sırada dengesini kayıp ederek demir çubukların üzerine düştü.
HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSALDA DURMAK YOK YOLA DEVAMHaliliye Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına kırsal mahallesinde de aralıksız devam ediyor
HALİLİYE’DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİHaliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban alacağı satış yerlerini ve kesim yapacağı noktaları duyurdu
VATANDAŞLAR SORDU BAŞKAN CANPOLAT CEVAPLADIHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi
HEDEF DAHA YEŞİL BİR HALİLİYE Haliliye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi, ilçe genelindeki parklarda bakım ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
BAŞKAN CANPOLAT: ANNE, ŞEFKATİN, FEDAKÂRLIĞIN VE SEVGİNİN ADIDIRHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
HALİLİYE'DE YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYORHaliliye Belediyesi, gençlerin sporla tanışmasını ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini desteklemek amacıyla Yaz Spor Okulları’nı başlatıyor
HALİLİYE BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇEVRE VE ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİHaliliye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “23 Nisan Çevre ve Çocuk Şenliği”, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi
DİŞ HEKİMİ BÜŞRA ÇELİK, AĞIZ KANSERİ VE DİŞ ETİ HASTALIKLARINA NEDENİNİ AÇIKLADISigara içmek, ağız ve diş sağlığını ciddi şekilde olumsuz etkileyen en büyük alışkanlıklardan biridir. İçeriğindeki nikotin, katran ve diğer zararlı kimyasallar ağız dokularına zarar verir.
HALİLİYE BELEDİYESPORLU SPORCU DÜNYA ŞAMPİYONU OLDUHaliliye Belediyespor bünyesindeki Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, Moldova’da düzenlenen Dünya Para Bilek Güreşi Şampiyonası'nda rakiplerini eleyerek, Dünya Şampiyonu oldu.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

