KÜRESEL GÜÇLERİN TEZGAHINA GELMEYİN KENDİNİZE GELİN

İmam ANUK

İmam ANUK

Gecenin Bir Vaktinde kimden veya kimlerden bir emir alan darbe hevesleri ülkeyi kaosa sürüklemek için antrenmanlara mı başladı.? Bu ve buna benzer zihniyetlerin unuttukları bir şey var artık şunu çok iyi bilmeliler ki Cumhurbaşkanı Erdoğan artık sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı ve lideri değil o artık isteseniz de istemeseniz de artık bir dünya lideridir.

Bunu da unutmayın Artık Türkiye’de 50 Sente muhtaç eski Türkiye değil. Sizin ve emrinde çalıştığınız ağababalarınız halen eski kafadasınız ne emrederlerse padişahım çok yaşa dönemi bitti bunu o küçük beyinlerinize artık sokun

Sözüm ona darbeciler ve darbeye hevesliler siz ve ağababalarınız hala uslanmadınız mı sizin bu ülke çıkarına hiçbir düşünceniz olmadıkça bu halk aylar boyunca değil yıllar boyunca ve Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin başında olduğu sürece sizin karşınızda dimdik durmaya devam edecektir.

Bu halk sizden bunu sormaz mı? Türkiye Mavi Vatan’da tehdit edilirken, Doğu Akdeniz’deki haklarımız gasp edilmeye çalışılırken neden sesiniz çıkmadı. Kim veya Kimler tarafından ellinize bir parça kağıt verilip imzanızı aldılar. Bunu unutmayın Bu ülkenin ordusu da hükümeti de Cumhurbaşkanı da görevinin başında.

Bu halk Türkiye’nin bekasının ve bağımsızlığının teminatı; ve onun emsalsiz iradesidir. Bunun yakın tarihteki en büyük ve en haşmetli örneği 15 Temmuz’dur. 15 Temmuz gecesi canı pahasına darbecilere meydanları dar eden millet, Türkiye’nin geleneğinden vesayeti, geleceğinden muhtıra ve darbeyi bir daha asla tekrar etmeyecek şekilde kazımış ve söküp atmıştır.

Bu Ülkenin çıkarına olan bir şey var ise Bu Ülkenin Siyasi Partileri var. En önemlisi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Bu Ülkenin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi var. Orada kararlar alınır. Ağababaları tarafından ellerine verilen bir kağıdı belki okumadan imzalayıp Ülkeyi ve bu Ülkeyi yönetenleri dizayn etmek devri bitti.

Artık haddinizi bileceksiniz bu ülke 84 milyondan ibaret değil sakın güvendiğiniz sizi kukla olarak kullanan küresel güçlerin tezgahına gelmeyin kendinize gelin.



5 Nisan 2021 Pazartesi 10:43

http://www.urfa63haber.com/yazar/kuresel-guclerin-tezgahina-gelmeyin-kendinize-gelin-1041.html