HİLVANLI GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Dart Türkiye Şampiyonası sona erdi

3 Haziran 2023 Cumartesi 05:25

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Dart Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya genç erkekler ve genç kızlar olmak üzere iki kategoride gençler yarıştı.

Yarışma sonucunda Genç erkekler kategorisinde Şanlıurfa'yı temsil eden Hilvan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı Türkiye birincisi olurken, Denizli Tavas Anadolu Lisesi takımı ikinci, Isparta Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi takımı ise üçüncü oldu.

Takım halinde Türkiye birincisi olan gençleri ilk tebrik Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'tan geldi Başkan Bayık Müsabaka sonrası yaptığı açıklamada "Türkiye Şampiyonu Hilvan'dan, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Trabzon’da düzenlenen Okul Sporları Gençler A Kategorisi Dart Müsabakasında Türkiye şampiyonu oldu. Gençlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum "dedi 

Bu Kategorideki Diğer Haberler