YENİDEN REFAH PARTİSİ TEŞKİLATLARI VE SEÇİM MÜZİĞİ İLE SEÇİME HAZIR

Yeniden Refah Partisi Genel seçimlere tüm teşkilatları ile hazır

23 Kasım 2022 Çarşamba 21:30

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği 2. Olağan Büyük Kongresinde gerçekleşen rekor katılım ile Yeniden Refah Partisi'nin hiçbir şekilde baraj problemi olmadığını gösterdi. Genel Başkan Fatih Erbakan ve Parti yetkililerin yapmış olduğu açıklamada asıl büyük sürprizi 2023 yılında yapılacak seçimlerde göstereceğini belirtiler.

Genel seçim hazırlıkları ile ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Eyyübiye ilçe Başkanı İbrahim Kılıç " Halkımızın Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve partimize göstermiş olduğu teveccüh Kongremiz bunun açık ispatıdır. Birinci şahlanışını 17 Kasım 2019'da Ankara Arena'da yapan partimiz, ikinci şahlanışını 6 Kasım'da yine aynı salonda yaptı. Bu şahlanışlar, asıl büyük şahlanışın Haziran 2023 seçimlerinde yapılacağının açık bir göstergesidir." dedi. 

Hangi ittifakta yer alacaksınız sorusuna cevap veren Başkan Kılıç "Genel Başkanımız Fatih Erbakan yapmış olduğu açıklamalar ile belrtmistir.Herhangi bir ittifakta yer almayacağız. Teşkilatlarımız, ve Kongeremize bizzat katılan ve bize oy vereceğini ifade eden vatandaşlarımız kendi başımıza seçime girmemiz gerektiğini söylüyor. Dolayısıyla Milletimiz bizi hiçbir ittifaka yakıştırmıyor. Seçime parti olarak tek başımıza gireceğiz, hiçbir ittifakta yer almayacağız.” dedi.

Yeniden Refah Partisi teşkilatı olarak her konuda hatta seçim müziği ile 2023 seçimlerine hazır olduğunu seçim Müziklerinden Davut Güloğlu 'nın hazırlamış olduğu Fatih Erbakan ile Yeniden Refah seçim müziği büyük ilgi gördü 

 

Bu Kategorideki Diğer Haberler