ŞANLIURFASPOR TARAFTARI SALDIRIYA UĞRADI YARALILAR VAR

Tarsus İdmanyurdu maçı sonrası olaylar çıktı otobüsü camları kırıldı çok sayıda taraftar yaralandı

25 Eylül 2022 Pazar 22:39

Türkiye Futbol Federasyonu 2 Lig Beyaz gurupta bugün Tarsus'ta oynanan Tarsus İdmanyurdu Şanlıurfaspor maç esnasında çıkan olaylar maç sonucu da devam etti.

Maçın 63. Dakikasında bilinmeyen bir nedenden dolayı türbünde her iki takım arasında çıkan sözlü tartismalar sonucunda Tarsus İdmanyurdu tarftarlarının bulunduğu kısımdan Şanlıurfaspor tarftarlarını koltuk fırlatılması sonucu bir anda iki türbün tarftarlarını arasında koltuk savaşı başladı.

Çıkan olaylar sonucu maçın hakemi kısa süre maçı durdurdu. Güvenlik güçlerinin türbünde aldığı güvenlik tedbirleri sonrası maç kaldığı yerden devam etti.

Ancak maç sonrası Şanlıurfaspor tarftarları Şanlıurfa'ya dönmek için otobüsleri bulunduğu yere giderken Tarsus İdmanyurdu tarftarları tarafından taşlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası taraftarları taşıyan bir çok otobüsün camları kırıldı.

Çıkan olaylar sonrası Şanlıurfaspor tarftarlarını burası Türkiye İsrail değil, biz taraftarız terörist değiliz solganları atıldı.

Bazı taraftarlar yapılan taşlı saldırı sonrası yaralandı. Yaralıları tedavi etmek üzere olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Olayların yatıştırılması için Tarsus Emniyet tarafından emniyet tedbirleri alındı.

Bu Kategorideki Diğer Haberler