BAŞKAN ÇULCU'DAN DİKKAT ÇEKEN ÖSYM KPSS TEKLİFİ

Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanı

7 Ağustos 2022 Pazar 12:47

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kpss sınavında çıkan bazı soruların bir yayınevinin deneme sınavlarında yer alan sorularla aynı çıkması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Devlet Denetleme Kurulu (DDK),olayla ilgili inceleme başlattı.

 İddialar sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün görevine son verildi. Aygün'ün yerine Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy atandı. Yeni Başkan göreve başlaması ile birlikte gerçekleşen KPSS sınavını iptal ederek sınava giren vatandaşların yeniden yapılacak olan KPSS sınavına herhangi bir ücret ödemeden katılacağını belirtti.

BAŞKAN ÇULCU'DAN DİKKAT ÇEKEN TEKLİF

Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu yetkililere seslenerek sınava giren vatandaşların mağduriyetini gidermek için dikkat çeken bir teklifte bulundu.

Başkan Çulcu teklifinde "KPSS' nin iptal edilmesi güzel olduda ilçelerden merkeze  bir gün öncesinden gidip kalanların otel ve pansiyon ücretleri, yol ve yemek ücretlerinin öğrenci hesaplarına bir an önce  yatırılması gerekmektedir. ödenecek olan paranın da devlet kasasından değil eski ösym başkanının bu zamana kadar yapmış olduğu mal mülkten karşılanması gerektiği kanısındayım. Onu görevden almanız maaşının kesildiği anlamına gelmez." dedi 

 

 

Bu Kategorideki Diğer Haberler