BAŞKAN MEHMET KUŞ BELEDYECİLİKTE TÜRKİYE’DE İLK ONDA

Yaptığı isabetli seçim anketleri ve araştırmalarla dikkat çeken, Hakan Bayrakçı’nın sahibi olduğu Sonar Araştırma Şirketi, Türkiye geneli “Belediye Başkanları Başarı Oranları” adlı anket sonuçlarını açıkladı

29 Haziran 2022 Çarşamba 23:42

Sonar’ın yaptığı anket ve araştırma sonuçlarına göre, Ankara, İstanbul ve İzmir hariç büyükşehir ilçe belediye başkanlarının başarı oranları sıralamasında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Partili ilçe belediye başkanları arasında 8’inci sırayı alarak ilk on arasında yer aldı.

Çok büyük kırsal alan, gecekondu, plansız yapılaşma ve sit alanı gibi belediyecilik hizmeti sunumunda dezavantajlara sahip olmasına rağmen, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un Türkiye’deki ilk on içerisinde yer alması, siyasi çevrelerce de takdir edildi.

2019 yılında seçilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, aradan geçen üç yılda ilçeye onlarca park, spor tesisleri, kültür merkezleri, semt pazarları gibi kalıcı eserler kazandırmanın yanında, spordan sağlığa, eğitimden kültür sanata kadar her alandaki sosyal belediyecilik hizmetlerini zirveye çıkarmış bulunuyor.

Mesai mefhumu gözetmeden çalışan ve resmi işlerinin dışında makamına uğramayan Başkan Mehmet Kuş, sürekli halkın içinde bulunup, talep ve beklentilerini dinleyerek belediyeyi adeta halkla birlikte yönetiyor.

Sosyo-ekonomik göstergeleri Türkiye ve il ortalamasının oldukça altında olan Eyyübiye’nin kalkınması için de projeler üreten Başkan Kuş, son bir yıl içerisinde ayakkabı fabrikası, yarı olimpik yüzme havuzu, sera kent gibi önemli projeleri de başarıyla hayata geçirdi.

Bu Kategorideki Diğer Haberler