EYYUBİYE'DE YENİDEN REFAH KILIÇ'A EMANET

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığına İbrahim Kılıç getirildi

26 Mayıs 2022 Perşembe 11:43

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı İsmail Yavuz İl binasında düzenlenen rutun haftalık toplantısı sonrası Genel Merkez tarafından Yeniden Refah Partisi Eyyübiye ilçe Başkanlığına atanan İbrahim Kılıç 'a yetki belgesini takdim etti.

İl Başkanı İsmail Yavuz belge takdimi sonrası yaptığı açıklamada "İbrahim Kılıç başkanımızı tebrik ediyorum Teşkilatımız tarafından layık görülen bu Kutsal görevi hakkıyla yerine getireceğini eminim.

İbrahim Başkanının daha önceki görevlerde göstermiş olduğu başarıyı bu yeni görevinde göstereceğine eminim yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum." dedi

Yeniden Refah partisi Eyyübiye ilçe Başkanlığına atanan İbrahim Kılıç yetki belgesi takdim töreni sonrası yaptığı açıklamada "Bugün Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanlığı görevi Bizlere Tevdi Edildi.

Rabbim Hak Davada Ayağımızı Sabit kılsın inşallah bize bu görevi layık gören Genel Merkezimize ve İl Başkanım İsmail Yavuz ve ekibine teşekkür ederim inşallah aldığımız bu Kutsal görevi hakkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız İnşallah" dedi.

Bu Kategorideki Diğer Haberler