YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇEDEKİ YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİ UNUTMADI

Yeniden Refah partisi Siverek ilçe Başkanlığı tarafından ilçede yardıma muhtaç aileleri unutmadılar

24 Nisan 2022 Pazar 16:03

Yeniden Refah Partisi, Siverek ilçe başkanlığı tarafından Seçim Zamanı değil Geçim Zamanı sloganı ile ilçede yardıma muhtaç olan ailelere Gıda paketleri yardımında bulunuldu.

Yeniden yargılama Refah Partisi Siverek ilçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu ve yönetim kurulu tarafından alınan karar sonrası ilçede yapılan araştırma sonucunda tespit edilen 45 Aileye kendi imkanları ile hazırladıkları Gıda kolilerin hazırlayarak yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları ile birlikte daha önce tespit edilen ailelere teslim edildi.

Yeniden Refah Partisi Siverek ilçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu ilçe teşkilatı tarafından yapılan bu sosyal etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada" Yeniden Refah Partisi Siverek teşkilatı olarak almış olduğumuz bu karar Peygamberimiz Hz. Muhammed sav efendimizin komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisinden hareket ederek imkanlarımız dahilinde ilçede yardıma muhtaç olan ailelere tespit ederek ilçe yönetimi ve Gençlik Kollarımız ile birlikte içinde gıda malzemesi bulunan kolilerimizi teslim ederek Seçim zamanı değil geçim zamanıda milletimizin yanında olduğumuzu kanıtladık.

Bu hayırlı işte bizleri yanlız bırakmayan ilçe teşkilatının tüm kademelerinde görev yapan kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Bu Kategorideki Diğer Haberler