MİNİK KARETECİLERDE KUŞAK HEYCANI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Siverek Şehit Polis Serdal Toprak Gençlik merkezindeki Karate kursunda başarılı olan öğrenciler kuşak belgelerini aldı.

18 Şubat 2022 Cuma 11:29

Siverek’te çocukların gelişimine katkı sunmak amacıyla ilçe genelinde sportif faaliyetler yürüten Şehit Polis Serdal Toprak Gençlik merkezi kurslarda başarılı olan öğrencileri ödüllendiriyor.
Bir süre önce Gençlik merkezinde açılan Karate kursuna katılarak eğitimlerini tamamlayan genç ve çocuklar katılım belgelerini alarak ilk kuşaklarını taktı.


Eğitimlerin sürdürüldüğünü belirten Karate hocası Ahmet Güney şunları kaydetti. ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Şehit Polis Serdal Toprak Gençlik merkezimizde açtığımız Karate kursumuz genç ve çocuklar tarafından ilgi görüyor, ilk eğitimlerimizi tamamlayarak katılımcılara katılım belgesi ve ilk kuşaklarını ailelerin katılımıyla aldılar.

 Sporla içi içe yetişen bir gençlik ile beraber araştıran, sorgulayan, üreten ve ülkesine Değer katan bir gençlik için çalışıyoruz, Bizlere her anlamda destek veren Gençlerin gelişmesi adına elini taşın altına koyan başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kursa katılan öğrenciler aldıkları eğitimin ardından ilk kuşak ve katılım belgelerini alarak aileleriyle birlikte ilk sevinçlerini yaşadılar.

Bu Kategorideki Diğer Haberler