BAŞKAN ÖZYAVUZ İLE HARRANDA DEĞİŞİM RÜZGARI DEVAM EDİYOR

Harran ilçe belediye başkan Mahmut Özyavuz ile harran ilçesinde değişim devam ediyor

22 Ocak 2022 Cumartesi 18:06

Harran ilçe Belediye Başkanı Mahmut Özyavuzun talimatları Harranda köklü bir değişim devam ediyor. Başkan Özyavuz ilçede yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada "Harran ekonomisine katkıda bulunacak olan yeni çarşının tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Göreve geldikten sonra yeni semt pazarı ile 52 esnafımıza stand kurarak yeni yerlerine yerleştirdik. Kent merkezinde üç parkın bakım ve onarımını yapıp hizmete açtık. İlçemize yeni mesire alanı kazandırdık.

İki büyük sosyal tesisi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 2021 yılı içerisinde kırsal mahallelerimizde 356 kilometre asfalt yol serimini yaptık. İlçe merkezi ve 30 kırsal mahallemizde 1 milyon metre kare kilitli parke taşı döşemesi yaptık.

En önemlisi de su sorununa kalıcı çözüm üretmek için ilçe merkezinde şebeke yenileme çalışmalarımıza tüm hızla devam ediyoruz, Vatandaşlarımızın musluklarından arıtılmış su akacak. 2022 yılı içerisinde doğalgaz çalışmalarımız başlayacak.

Konut sorunu için 150 daireden oluşan belediye lojmanları projemizin de hazırlık çalışmalarının sonuna geldik Allahın izniyle bu yıl içinde temelini atacağız. İfadelerini kullandı.

Bu Kategorideki Diğer Haberler