AMEDSPOR: 2 ŞANLIURFASPOR : 2

Güneydoğu'nın derbisi bereberlikle sonuçlandı

10 Ekim 2021 Pazar 21:48

TFF 2.Lig Beyaz Grup 7.Hafta maçında Şanlıurfaspor deplasmanda karşılaştığı gurubun güçlü ekiplerinden Amedspor karşısında 2-0 geriye düştüğü maçta İkinci devrede Şanlıurfaspor'ın baskılı oyunu ile 2-2'lik sonuçla bitti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaştı.

Karşılaşmanın 45+3 dakikasında B.Yürürün ayağından kazandığı gol ile Amedspor 1:0 ile ilk devre sonucu

 

İKİNCİ DEVRE

Amedspor'ın İkinci devreye baskılı başlaması ile maçın 49. Dakikasında Amedspor'ın Mervan'ın ayağından kazandığı gol ile Amedspor 2:0 öne geçti.

Şanlıurfaspor deplasmanda gurubun güçlü ekiplerinden Amedspor karşısında 2:0 geriye düştüğü maçta kurduğu baskı sonuç verdi. Maçın 57. Dakikasında  Şanlıurfaspor E.Durmuş' ın ayağından kazandığı gol ile skoru 2:1 çevirdi.

Bu golden sonra Şanlıurfaspor baskılarını artırdı maçın 86. Dakikasında M.Karakoç'ın ayağından kazandığı gol ile Amedspor karşısında 2:2 'lık skoru yakaladı.

Bu dakikadan sonra maçta gergin dakikalar yaşandı maçın uzatma dakikasında Şanlıurfaspor Erkan'ın ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Şanlıurfaspor sahada 10 kişi ile mücadelesini sürdürdü.

Bu dakikadan sonra gol olmayınca Şanlıurfaspor deplasmanda Altın değerinde bir puan ile evine dönüyor.

 

Bu Kategorideki Diğer Haberler
Karaköprü Belediyespor Fidanspor'a Bileniyor
BESYO'da Yüzde 80 Oranında Başarı
Karaköprü Bld Spor Gol Oldu Yağdı