HOLLANDA, GÜNEŞ'İ BİTİRDİ

Milli Takım'da Şenol Güneş dönemi resmen bitti. TFF, Güneş'le yolların karşılıklı anlaşılarak ayrıldığını duyurdu.

10 Eylül 2021 Cuma 15:10 Son dakika: Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Şenol Güneş'le karşılıklı anlaşılarak sözleşme feshedildi. 6-1'lik Hollanda yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Milli Takım, Şenol Güneş döneminde Uluslar Ligi'nde küme düştü, EURO 2020 gruplarında sıfır çekti.

Milli Takım'da Şenol Güneş dönemi resmen bitti. TFF, Güneş'le yolların karşılıklı anlaşılarak ayrıldığını duyurdu.

İşte TFF'den yapılan açıklama:

 

"A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş'e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz."

DİBE VURMAYA BAŞLADIK

Şenol Güneş için tehlike çanları Uluslar Ligi'nde çaldı. Ardından final oynama hayaliyle gittiğimiz EURO 2020 grupbunda puan alamadık, bir golü zor attık. Dünya Kupası Elemeleri'nde ise Letonya, Karadağ beraberlikleri, Cebelitarık karşısındaki etkisiz futbol ve 6-1'lik Hollanda yenilgisi ipleri tamamen kopardı.

DÜN RAPOR SUNDU

Şenol Güneş, dün TFF Riva Merkezi'nde Başkan Nihat Özdemir'le saatler süren bir toplantı gerçekleştirdi. Güneş, Başkan'a istifa edebileceğini bildirdi.

Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başında ikinci döneminde alınan sonuçlar:

32 maç

15 galibiyet

10 beraberlik

7 mağlubiyetSon Dakika: Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yollar ayrıldı

 

Bu Kategorideki Diğer Haberler
Karaköprü Belediyespor Fidanspor'a Bileniyor
BESYO'da Yüzde 80 Oranında Başarı
Karaköprü Bld Spor Gol Oldu Yağdı