ŞUTSO BAŞKANI DEMİRKOL'DAN 11 NİSAN MESAJI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

ŞUTSO BAŞKANI DEMİRKOL'DAN 11 NİSAN MESAJI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Demirkol mesajında şu ifadeleri kullandı. “Şanlıurfa halkı, 98 yıl önce yaptığı anlamlı ve soylu bir mücadeleyle tarihte, kendi kendini kurtaran şehirlerden birisi olma onurunu yaşamıştır.

Bu halkın, tüm imkânsızlıklara rağmen kahramanca mücadele sonrasında, 11 Nisan 1920 tarihinde düşman işgalinden kurtuluşu milletimize büyük bir gurur kaynağı olmuştur.

Atalarımızın 98 yıl önce gerçekleştirdiği bu mücadele; ilimize “Şanlı” unvanı ile “İstiklal Madalyası” kazandırmıştır. Bu onur tüm Şanlıurfalılarındır. Bu duygu ve düşüncelerle Urfa Kurtuluş Mücadelesi önderleri olan Onikileri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle anarken tüm Şanlıurfa’lı hemşerilerimin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümünü ve 11 Nisan Kurtuluş Bayramı’nı Kutluyorum” dedi.



10 Nisan 2018 Sal� 22:48

http://www.urfa63haber.com/haber/sutso-baskani-demirkoldan-11-nisan-mesaji-9164.html