İl Müdürü Turan Kırsal Okulu Ziyaretlerine Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan Kırsal Mahallerde bulunan okul ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

İl Müdürü Turan Kırsal Okulu Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kırsal Mahalle okulu ziyaretlerine 13 ilçenin okullarını kapsayacak şekilde devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ın bu haftaki durağı Eyyübiye ilçesine bağlı Yoğurtlu İlkokulu oldu.

Rize’deki yaşantısından ideali olan öğretmenlik mesleğini yapmak üzere Eyyübiye ilçesinin Yoğurtlu ilkokuluna gelip öğrencilerine ışık olup aydınlık bir geleceğe sahip olmaları için çırpınan Büşra öğretmenin misafiri olan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ziya Suluyer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Umut Yılmaz Han okulda incelemelerde bulunarak Büşra öğretmenin öğrencileriyle bol bol sohbet ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Büşra Öğretmenin anne ve babasıyla sıcacık bir yuvaya dönüştürdüğü okul lojmanında birlikte yenen akşam yemeği sonrası içilen çaylarla yetişecek yeni nesillerin ülkemizin geleceğinde söz sahibi olabilmeleri için yapılabilecekler konuşularak görüş alış verişinde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ın Yoğurtlu İlkokulu ziyareti ve Büşra öğretmen ile ailesine olan misafirliği, çekilen hatıra fotoğrafları ve verilen hediyelerle son buldu.



21 Mart 2018 �ar�amba 14:53

http://www.urfa63haber.com/haber/il-muduru-turan-kirsal-okulu-ziyaretlerine-devam-ediyor-9058.html