Erdoğan'dan Taşeron İşçilere Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamudaki 450 bin ile belediyelerdeki 400 bin taşeron işçimiz çalıştıkları yerde istihdam edilecektir." diyerek müjdeyi verdi.

Erdoğan'dan Taşeron İşçilere Büyük Müjde

Bugün AK Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, taşeron düzenlemesi ile ilgili önemli bilgiler aktardı Erdoğan, "Kamudaki 450 bin ile belediyelerdeki 400 bin taşeron işçimiz çalıştıkları yerde istihdam edilecektir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "900 bin çalışanımızı ilgilendiren, kamuoyunda taşeron olarak bilinen düzenleme konusundaki düzenlemeye değinmek istiyorum.dedi ve şu açıklamayı yaptı. "Kamudaki 450 bin ile belediyelerdeki 400 bin işçimiz çalıştıkları yerlerdeki belediye iktisadi teşekkülerine istihdam edilecekler." diye konuştu.

MEVSİMLİK İŞLERİN ÇALIŞMA SÜRELERİ 10 AYA ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  ayrıca Çoğunluğunun Orman teşkilatlarında çalışan ve diğer kurumlarla birlikte sayıları 23 bini bulan mevsimlik işçiler Halk arasında 5 ay 29 gün olan çalışma süreleri ile tanılan işçilerin işlerı uzatılarak yapılacak düzenleme ile 9 ay 29 güne kadar çıkartılabileceğini açıkladı.



5 Aral�k 2017 Sal� 13:03

http://www.urfa63haber.com/haber/erdogandan-taseron-iscilere-buyuk-mujde-8450.html