Kaçırılan Öğretmenin Otopsi Sonucu Açıklandı

12 Temmuz günü Pülümür Çayı’nda bulunan erkek cesedinin, PKK’lı teröristlerce kaçırılan 24 yaşındaki öğretmen Necmettin Yılmaz’a ait olduğunun kesinleştiğini söyledi.

Kaçırılan Öğretmenin Otopsi Sonucu Açıklandı

16 Haziran’da öğrencilerine karnelerini dağıttıktan sonra memleketi Gümüşhane’ye gitmek için otomobiliyle Siverek’ten  yola çıkan. Öğretmen Necmettin Yılmaz Tunceli- Pülümür karayolunun 46’ıncı kilometresinde PKK’lı teröristler tarafından otomobiline ateş açılarak durdurulan otomobili ateşe veren teröristler öğretmen Necmettin Yılmaz’ı kaçırdı. Olay gününde itibare Güvenlik güçlerı tarafından yapılan arama taramalar sonucunda 12 Temmuz günü Pülümür Çayı’nda bir erkek cesedi bulundu. Yapılan otopsi sonucundan cesedin Siverek ilçesinde görev yapan öğretmen Necmettin Yılmaz'a ait olduğu otopsi raporunda tespit edilmiştir.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan "Başta şehidimizin ailesi olmak üzere tüm eğitim camiamızın başı sağ olsun. Hain terör örgütleri hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. 15 Temmuz Destan'ın kahramanlarını saygı ve minnetle andığımız bu anlamlı günde öğretmenimizin acı haberi bizleri derinden üzmüştür.  Eğitimciler olarak her zaman ülkemizin geleceğini inşa edecek devletini, milletini ve bayrağını seven vatansever ahlaklı kişiler yetiştirmek en büyük gayemiz olacaktır” dedi.



15 Temmuz 2017 Cumartesi 14:06

http://www.urfa63haber.com/haber/kacirilan-ogretmenin-otopsi-sonucu-aciklandi-7309.html