AGD FİLİSTİN İÇİN SINIR HATTINDA

Anadol Gençlik Derneği Filistin'de yaşanan insanlık dışı zulmü haykırmak için sınır hattında toplandı

AGD FİLİSTİN İÇİN SINIR HATTINDA

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Türkiye genelinde Filistin'de yaşanan insanlık dışı katliyamı kınamak ve mazlum Filistin halkının yanında yer aldığını haykırmak ve Filistin’e destek için yurdun dört bir tarafında bir araya gelen Filistin sevdalıları konvoyu halinde Hatay'ın Cilvegözü sınır kapısına hareket etti.

Yurdun dört bir tarafından gelen konvoy Cilvegözü sınır kapısında büyük bir miting düzenledi.

Düzenlenen mitingde bir konuşma yapan AGD Genel başkanı Salih Turhan İsrail tarafından Filistin halkına karşı yaşatılan zulüme karşı artık kınamak üst düzeyde kınamak gibi gerekçelerden vaz geçilerek İsrail'in anlayacağı dilden konuşmak gerekerek ve anladığı dilden cevap vermenin zamanı geldiğini belirti.

Genel Başkan Turhan tüm İslam ülkelerine Filistin’e insani, askeri, maddi ve manevi tüm yardımları ulaştırmaları çağrısında bulunarak bu hareketlerin Tüm Ümmetin uyanışına vesile olmasını diledi.

AGD FİLİSTİN VE TÜM MAZLUMLAR İÇİN DUADA 

Başkan Turhan 'ın konuşmaları alandakiler tarafından Filistin'e selâm direnişe devam, Kahrolsun İsrail, Katil İsrail Filistin'den defol sloganları ile kesildi.

 Anadol Gençlik Derneği Genel Başkan Salih Turhan'nın konuşmalarından sonra Filistin'de ve Dünyanın bir çok yerinde zulüm gören Müslümanlar için ile Filistin'de süren direnişin Muzaffer kılınması için Muzaffer Aktürk hoca dua etti meydanda bulunan binlerin amin sesleri ile meydan inledi.

Gerçekleşen dua sonrası meydanda toplanan binlerce genç, yaşlı, Kadın ve Erkek sesiz dağılarak konvoy eşliğinde herkes geldiği istikametten döndüler.

 



22 Ekim 2023 Pazar 17:14

http://www.urfa63haber.com/haber/agd-filistin-icin-sinir-hattinda--16699.html