DUSAK, ERDOĞAN İÇİN DESTEK TURUNA DEVAM EDİYOR

Dusak, “Türkiye Yüzyılı hedeflerine ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ulaşabiliriz.

DUSAK, ERDOĞAN İÇİN DESTEK TURUNA DEVAM EDİYOR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr. Abdurrahim Dusak, Siverek ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 28 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü destek verilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr. Abdurrahim Dusak, Siverek ilçesinde Hasan Çelebi Mahallesi, Esmer çayı Caddesi, Abdülkadir Odabaşı Caddesi,15 Temmuz Demokrasi Caddesi, Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı, Cami Kebir Mahallesi Adnan Menderes Caddesini ve kanaat önderi Ahmet Delen ve ailesini ziyaret ederek hem vatandaşların talep ve önerilerini dinledi hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü destek verilmesini istedi. 

 

Milletvekili Dusak, 21 yıllık AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları anlatarak, 28 Mayıs seçiminin önemine dikkat çekti. Dusak, “Türkiye Yüzyılı hedeflerine ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ulaşabiliriz.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr. Abdurrahim Dusak’ın seçim çalışmalarına AK Parti Siverek ilçe başkanı Nedim Lale de eşlik etti. 



21 May�s 2023 Pazar 16:03

http://www.urfa63haber.com/haber/dusak-erdogan-icin-destek-turuna-devam-ediyor-16289.html