YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM KARARINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti heyeti tarafından ziyaret edilen Yeniden Refah Partisi kararın önümüzdeki günlerinde nihaiyi kararı açıklayacakları belirtmişti

YENİDEN REFAH PARTİSİ SEÇİM KARARINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti tarafından görevlendirilen bir heyet tarafından Yeniden Refah Partisinin de Cumhur İtifakında yer alaması için Yeniden Refah Partisi Genel Merkezine giderek Genel Başkan Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan nihaiyi kararı vermek için Gelen heyetten süre istedi geçen süre içinde teşkilatın tüm kadaemeleri ile yapılan istişareler sonunda bugün kararlarını açıkllamak üzere Yeneiden Refah Partisi Genel Merkezi önünde düzenlenen basın toplantısında açıkladı.

Düzenlenen toplantı sonrası Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Kurmayları alınan kararı açıklamak için bir araya geldi Genel Başkan Erbakan yaptığı konuşmanın sonuda 14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde hiç bir ittifakı desteklemiyeceklerini tek başına seçime gireceklerini açıkladı.

Erbakan yapılacak olan Cumhurbaşakanı seçiminde partisisni Cumhurbaşkanı adayı olarak Kendisinin aday olacağını ve parti yetkilileri tarafında Yüksek Seçim Kuruluna adaylık başvurusunun yapılacağını açıkladı.  



20 Mart 2023 Pazartesi 14:32

http://www.urfa63haber.com/haber/yeniden-refah-partisi-secim-kararini-acikladi-16116.html