BAŞKAN BEYAZGÜL ÇALIŞMALARI BİZZAT KENDİSİ YÖNETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül oluşan su baskınlarını gidermek için çalışmaları yönetti

BAŞKAN BEYAZGÜL ÇALIŞMALARI BİZZAT KENDİSİ YÖNETTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonrası bugün yağan yoğun yağış sonrası Şanlıurfa'da bir çok yeri su bastı.

Yağan yoğun yağış sonrası Şanlıurfa'da Metrekareye 100 kilograma kadar çıkan kuvvetli sağanak yağışlar bir çok Mahallede etkili oldu.

 Aşırı yağışlar sonrası Şanlıurfa Akçakale karayolunu sağlayan Akçakale Caddesi Harran üniversitesi Eyyübiye Kampüsü bölgesinde, yüksek kesimlerden gelen yağmur suyunun oluşturduğu su baskınlarını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda oluşan suyun tahliyesini başlandı 

 Yağan yoğun yağış sonrası sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Belediye personelleri ile birlikte sahada çalışmalar katılarak görevlilerden bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezine giderek vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek gerekli çalışmaları yapılması ve sorunların çözümü kavuşturulması için ekiplere talimatlar verdi.

 



14 Mart 2023 Sal� 20:51

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-calismalari-bizzat-kendisi-yonetti--16077.html