BAŞKAN KIRIKÇI SEÇİM STARTINI VERDİ

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “Aday adaylarımız için başvuru süreci başladı.

BAŞKAN KIRIKÇI SEÇİM STARTINI VERDİ

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Miletvekli seçimlerı hakkında Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanlığında İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı başkanlığında basın toplantısı düzenlendi.

Başkan Kırıkçı, yaptığı açıklamada 28. Dönem Milletvekiliği için Ak Partiye başvuracak olan Milletekili aday adaylarının geçmiş yıllarda olduğu gibi aday aday başvuruları için yapılacak bağışların partiye değil deprem bölgesine yardım sağlamak için aday adaylarının AFAD’a bağış yapacağını belirti.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı Milletvekiliği Adaya adaylık başvuru sürecinin başladığını ve kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların ile parti teşkilatında görev alannların en geç 17 Mart tarihine kadar hem kamuda bulunduğu görevinde hem de parti teşkilatındaki görevevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusu yapabilecek.

Başvuru sürecinin hemen ardından parti tüzüğümüzün belirlediği şekilde 20 Mart Pazar günü temayül yoklamasını yapacağız

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ KURULDU.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Mart tarihinde Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılması ile ilgili kararını imzalamasının ardından Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturuldu. Seçim Koordinasyon Başkanlığına Faruk Baydıllı getirildi.



13 Mart 2023 Pazartesi 16:55

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kirikci-secim-startini-verdi--16073.html