BAŞKAN BEYAZGÜL SAHADA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sabahın erken saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle buzlanma yaşanan ana arterlerdeki tuzlama ve kar küreme çalışmalarını yerinde inceledi

BAŞKAN BEYAZGÜL SAHADA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Yoğunluk yaşanan ve kar nedeniyle ulaşımın aksadığı yollara müdahale edilmesi talimatını veren Başkan Beyazgül işçilere baklava ikram etti.

Sabah saatlerinden itibaren Şanlıurfa’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren kentin farklı noktalarında ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yürütüyor.

 

İşçileri kar mesaisinde yalnız bırakmayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül erken saatlerde sahaya inerek karla mücadele çalışmalarını yakından takip etti. Soğukta çalışan işçilere baklava ikram eden Başkan Beyazgül Şanlıurfa’nın ana arterlerinde herhangi bir sorunun olmadığına dikkati çekti.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ BÜTÜN ANA ARTERLER ULAŞIMA AÇIK”

Şanlıurfa’nın henüz beyaz örtüye bürünmeden önce Büyükşehir Belediyesi olarak araç filosuna 10 yeni kar küreme aracı daha kattıklarını ifade eden Başkan Beyazgül, “ TOKİ Akabe Bölgesinde kar yağışı nedeniyle bir yoğunluk olduğu söylendi.

 Bizler de hemen buraya gelerek karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledik. İşçilerimiz sabahın erken saatlerinden itibaren sahadalar büyük bir özveri ve gayretle çalışıyorlar. Tabi ki kuraklık ve tarım yönünden bakacak olursak rahmet yağıyor Şanlıurfa’ya diyebiliriz.

 

Sabah saatlerinden itibaren bütün ana arterleri inceledim çok şükür herhangi bir sıkıntı yok yollarımızda kış gelmeden önce biz 10 adet sıfır kar küreme aracı aldık. Burada asıl önemli olan tüm ekiplerimizin gayretle sahada olmasıdır.

Bütün işçi kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Şuanda Şanlıurfa’mızda herhangi bir sorun görünmüyor. Kar rahmettir bu kar yağışını bekliyorduk. Bu çok önemliydi. İnşallah Şanlıurfa’mıza rahmet yağmaya devam eder biz de çalışırız” İfadelerini kullandı.

 

 



4 �ubat 2023 Cumartesi 15:18

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-sahada-karla-mucadele-calismalarini-inceledi-15982.html