BAŞKAN BEYAZGÜL, “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Beyazgül mesajında “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Bizler için özel olan vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmemiz adına çok önemli bir gündür. Engelli vatandaşlarımız için fiziki engelleri kaldırarak onların yaşamını kolaylaştıracak hizmetleri sunmak sosyal Belediyeciliğimizin en temel görevidir.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata erişimlerini sağlamak, öz güvenlerini artırmak amacıyla Türkiye’nin en kapsamlı Merkezlerinden biri olan 14 bin m2 üzerine inşa ettiğimiz Engelsiz Yaşam Merkezini hizmete sunduk. Yatırım ve hizmetlerimizi hayata geçirirken, kalplerdeki, zihinlerdeki engelleri de yıkacak sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık veriyoruz.

Hizmete sunduğumuz bu merkezde özel çocuklarımız burada aldıkları eğitimlerle ve yüreklerindeki tüm güzelliklerle hem ülkemizi hem de toplumumuzu güzel yarınlara ulaştıracaklar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla özel çocuklarımızın, gençlerimizin, her bir vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak milletimizin bütün kesimlerine ihtiyaç duydukları hizmeti götürmek için imkânlarımızı seferber ediyoruz. Yerel yönetimlerde, engelli hizmetleri konusunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı devrim niteliğindeki atılımları sürdürüyor, hayata geçirdiğimiz her hizmeti engelli vatandaşlarımızı düşünerek tasarlıyoruz.

Çünkü biz biliyoruz ki huzurlu ve güvenli bir toplum olmanın yolu, engelli insanlarımızın, toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi, sosyal hayatın her alanında yer almalarının sağlanması ve yüreğinde hiçbir engel taşımayan özel vatandaşlarımızın dualarında yer alınmasıyla mümkündür. 

Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler geçirmelerini temenni ederim” sözlerine yer verdi.

 



3 Aral�k 2022 Cumartesi 17:15

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-engelli-kardeslerimizin-hayatlarini-kolaylastirmaya-devam-edecegiz-15821.html