BAŞKAN KILIÇ GÜNDÜZ MERKEZDE GECE KIRSALDA

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

BAŞKAN KILIÇ GÜNDÜZ MERKEZDE GECE KIRSALDA

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç  Yaklaşan Genel seçim için teşkilat olarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz Şehir Merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ve üye kayıtları ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gece İlçe yönetimi ile birlikte Kırsal Mahallelerde düzenlediği toplantılar ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Kılıç çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada" Yaklaşan Genel seçimde Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın yaptığı açıklamada hiç bir itifak ile seçime girmeyeceğiz  halkın bize gösterdiği teveccühten dolayı tek başımıza seçime gireceğiz.

Bunun en büyük kanıtı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kongeremizde halkın Genel Başkanımıza ve Milli Görüşün gerçek Partisi olan Yeniden Refah Partisine olan teveccüh ile kalabalık salonlara sığmadı meydanlara taşıdı.

Bizde halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühe layık olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün ilçemizin Kırsal Mahallelerinden Büyük Hancağaz Mahallesi'nde  Mehmet Olgu'un Evini Ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdürdük.bize gösterdikleri yakınlıktan dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim" dedi.

 



1 Aral�k 2022 Per�embe 23:13

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kilic-gunduz-merkezde-gece-kirsalda--15813.html