BAŞKA PARTİYE GEÇMEK BİZİM KİTAPTA YAZMAZ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar çıkan söylentilere net bir açıklama yaptı

BAŞKA PARTİYE GEÇMEK BİZİM KİTAPTA YAZMAZ

Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba 'nın istifası sonrası, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'nın istafa edeceğine dair çıkan söylentilere Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar sessizliğini bozdu.

Mehmet Kasım  Gülpınar, telefon ile katıldığı bir televizyon programına hakkında Kamu oyunda çıkan ‘ istifa’ iddialarını  kesin bir dil ile “Kesinlikle öyle bir şey yok” diyerek Kamu oyunda çıkan istifa söylentilerini net bir dil ile yalanladı.

Mehmet Kasım Gülpınar telefon ile katıldığı programda yaptığı açıklamada “Ben milletvekilliğini dahi bırakmaya hazırım, samimiyetime de inanılsın dedim, bu sözel boyutta kaldı hiçbir zaman resmi işleme geçmedi. Başka bir partiye geçmek bizim kitabımızda yazmaz” dedi.

 Program sunucusu tarafından Önümüzdeki seçimde aday olmayacak mısınız? sorusuna Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'nın cevabı ise “Onu zaman gösterecek. Gönlümden geçen aday olmamak. Ailemin de talebi bu yönde. Sağlık, maddi, manevi, her açıdan yük. Biraz arkadan gelenlere de yer açmak lazım diye düşünüyorum. Bizde vefa var. Ben Cumhurbaşkanımın yanındayım, artık bu konu kapanmalıdır. Başka partiye gitmek bizim aileye yakışmaz.” dedi 



23 Ekim 2022 Pazar 12:45

http://www.urfa63haber.com/haber/baska-partiye-gecmek-bizim-kitapta-yazmaz--15702.html