BAŞKAN KILIÇ İLE YENİDEN REFAH PARTİSİ REKORA KOŞUYOR

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye ilçe teşkilatı üye kayıtları ile rekora koşuyor

BAŞKAN KILIÇ İLE YENİDEN REFAH PARTİSİ REKORA KOŞUYOR

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Teşkilatı üye kayıtları ile yaptığı çalışmalarlarla rekora koşuyor Türkiye Genelinde olduğu gibi Eyyübiye İlçesinde yapılan üye kayıtları ile Cumhur İttifakı başta olmak üzere Millet İttifakını ve tüm siyasi partileri geride bırakan Yeniden Refah Partisi, bir ay boyunca üye sayısını 1. siyasi parti olma yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı İbrahim Kılıç İlçe Merkezinde sürdürdüklerı üye çalışmalarını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kırsal Mahallelere taşıdı.

Yeni teşkilatlanmış bir parti olmasına rağmen halktan teveccüh gördüklerini belirten İlçe Başkanı İbrahim Kılıç yeni üye sayılarıyla birlikte Yeniden Refah Partisi'nin üye sayının Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın hedeflediği sayıya ulaşıp geçeceğiz dedi.

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye ilçe teşkilatı ve İlçe Başkanımız İbrahim Kılıç ile birlikte üye kayıt çalışmaları için Küçükhan kırsal Mahallesi'nde Yusuf Çiftçiler ve Çiftçiler ailesini ile Yeşil dere Mahalle Muhtarı İsa Yücedağ'ı ve beraberindekileri üye kayıtlarını yaparak Parti'ye katılım sağlayan üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 



18 Ekim 2022 Sal� 22:17

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kilic-ile-yeniden-refah-partisi-rekora-kosuyor--15683.html