VALİ AYHAN DAN ÖĞRENCİLERE BURS MÜJDESİ

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Şanlıurfa’nın Evlatları Geleceğe Yetişiyor kampanyası ile öğrencilere burs müjdesi verdi

VALİ AYHAN DAN ÖĞRENCİLERE BURS MÜJDESİ

Vali Salih Ayhan, eğitim alanında katkı verecek her türlü projeye destek verirken, bu kezde üniversite öğrencilerimiz için yeni bir proje başlattı.

“Şanlıurfa’nın Evlatları Geleceğe Yetişiyor”Sloganıyla başlatılan proje ile, memleketi dışında lisans eğitimini alan kız öğrencilerimize burs verileceğinin müjdesini verdi.

Vali Ayhan basın toplantısında; “Öncelikle; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığıyla tespitini yaptığımız, yüksek öğrenim eğitimi gören ihtiyaç sahibi 185 öğrencimize 600 Bin TL’lik eğitime hazırlık desteği sağladık. Bugün, “Şanlıurfa’nın Evlatları Geleceğe Yetişiyor” diyerek büyük bir projenin başlangıcını yapıyoruz.

 Ancak bunu yaparken, önceliğimizin bu sefer kız öğrencilerimiz olduğunu belirtmek isterim. Şanlıurfalı olup da memleketi dışında lisans eğitimi gören kız evlatlarımız, bu proje için başvurabilecekler. Üniversiteli 250 kız öğrencimize, ayda 400 TL olmak üzere 8 ay boyunca burs vereceğiz. Bir başvuru sitesi hazırladık, kızlarımız urfaburs.com adresi üzerinden, istenen bilgileri doldurarak başvurularını yapabilecekler.” Dedi. 

Vali Ayhan sözlerini; “Onlar hepimizin evladı; bu şehrin, bu ülkenin evlatları… İnanıyorum ki el birliğiyle güzel işler ortaya koyacağız. Öğrencilerimize katkı sağlayan, destek olan herkese şimdiden sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sağ olun.” Diyerek tamamladı.

Burs başvuruları 15 Ekim’den itibaren yapılacak. Burs başvuruları için; urfaburs.com sitesini ziyaret ediniz.



11 Ekim 2022 Sal� 19:50

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-ayhan-dan-ogrencilere-burs-mujdesi--15672.html