BU HİKAYENİN KAHRAMANI MİLLETİMİZ AK PARTİ 21 YAŞINDA

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı AK Parti’nin 21. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

BU HİKAYENİN KAHRAMANI MİLLETİMİZ AK PARTİ 21 YAŞINDA

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin 21. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kırıkçı mesajında şunları söyledi: "14 Ağustos 2001 yılında Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sloganıyla kurulan AK Parti’mizi aziz milletimiz tüm seçimlerde teveccüh gösterip iktidara taşımıştır.

Bizler için milletimiz bu başarı hikayesindeki asıl kahramandır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip liderliğindeki AK Parti’mizin iktidarında ülkemiz, ayaklarındaki prangalardan kurtulup her konuda çağ atladı. Eğitimde, sağlıkta, turizmde, sanayide, kısaca bütün alanlarda ülkemizi muassır medeniyet seviyesinin daha da üstüne çıkarmıştır.

Nerde bir mazlum olduysa AK Parti orada oldu, nerde bir haksızlık olduysa AK Parti karşısında durdu, nerde bir yardım isteği duyduysa AK Parti hemen yanı başında bitti. AK Parti’yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul’un fethinden Çanakkale’ye, İstiklal Harbinden 15 Temmuz’a kadar bu milletin iftihar vesilesi tüm dönemlerinin ruhudur.

AK Parti sadece komşularımızda değil Balkanlar’dan Orta Asya’ya, Kuzey Afrika’dan Güney Asya’ya kadar dünyanın neresinde bir mazlum varsa hepsinin de akan gözyaşını silen eldir. AK Parti ötekileştirmelerin, dışlanmışların, öz yurdunda parya muamelesi görenlerin ümitle çarpan yüreğidir.

Bu vesileyle AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz ve teşkilatlarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Rabbim, bu kutlu yürüyüşte, milletimize hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin.” dedi.



13 A�ustos 2022 Cumartesi 22:32

http://www.urfa63haber.com/haber/bu-hikayenin-kahramani-milletimiz-ak-parti-21-yasinda--15544.html