FATİH ERBAKAN PARTİSİNİN OY ORANINI AÇIKLADI

Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Partisinin barajı sorunu olmadığını açıkladı

FATİH ERBAKAN PARTİSİNİN OY ORANINI AÇIKLADI

Dün gece Habertürk televizyonunun canlı yayın konuğu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul'da, Doğu Anadolu ve Güney Doğu'daki 15 ilde ve Türkiye genelinde yapılan 3 farklı anket sonucuna göre oy oranlarının yüzde 9 ile 10,5 arasında olduğunu açıkladı

 BARAJI SORUNUMUZ YOK 

Erbakan Partisinin oy oranına ilişkin çarpıcı ifadelerde bulunarak baraj sorunlarının olmadığını belirti. Ülke genelinde Partisine üye olan vatandaşların sayısının da hızla arttığını belirten Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı kısa süre içinde Teşkilatlarının özverili çalışmaları ile Meclis'te grubu olan partilerin üye sayılarını erişeceklerinin altını çizdi.

SEÇİME TEK BAŞIMIZA GİRECEĞİZ

2023 yılında yapılacak olan Genel seçimde hiçbir ittifaka dahil olmadan gireceklerini söyleyen Erbakan, "Seçmen kitlesi birbirine yakın partilerden bir ittifak doğabilir. Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Büyük Birlik Partisi ile bir araya gelinebilir.

Ancak asıl hedefimiz ne masa başındakilerle ne de kasa başındakilerle, seçime tek başımıza Yeniden Refah Partisi olarak girmektir. Seçmenden de bu duruşumuzdan dolayı olumlu dönüş alıyoruz." şeklinde konuştu.

BİZİM BARAJ PROBLEMİMİZ YOK

Partisinin oy oranına ilişkin de bilgi veren Erbakan, "Bizim İstanbul'un ilçelerinde, Doğu ve Güney Doğu Anadolu'daki 15 ilde ve Türkiye genelinde akademisyenler gözetiminde yaptırdığımız 3 ankette yüzde 9 ile 10,5 arası sonuca ulaştık.

Bizim baraj problemimiz yok. Seçime kadar da 500 bin üyeye hızla ulaşacağız ve bunu ispat etmiş olacağız. Meclis'te yer alan ve anketlerde yüzde 20 gösterilen partiler kadar üye sayımız olmuş olacak ve dolayısıyla bizim de baraj problemimiz olmadığı görülecektir.

ANKET SEÇENEKLERİNDE YENİDEN REFAH PARTİSİ YOK

Diğer anketler bizi yüzde üç gösteriyorlar en fazla çünkü anket için ararken seçeneklerde Yeniden Refah Partisi'ni saymıyorlar, Yeniden Refah Partisi diyeni kararsızlara ekliyorlar." ifadelerini kullandı.



1 A�ustos 2022 Pazartesi 11:52

http://www.urfa63haber.com/haber/fatih-erbakan-partisinin-oy-oranini-acikladi--15481.html