HALİLİYE BELEDİYESİ HİZMETLERİ KIRSALA TAŞIDI

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, üst yapı hizmetleri kapsamında Kısas Mahallesinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor

HALİLİYE BELEDİYESİ HİZMETLERİ KIRSALA TAŞIDI

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mevcut yolları yenileme ve yol ağını genişletmek amacıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla üst yapı hizmetlerini sürdürüyor.

Yolların daha konforlu hale getirilmesi amacıyla yoğun şekilde yürüten yol çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, Kısas Mahallesinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor. Yolların bakım ve onarımını yaparak, çalışmalarını kısa sürede tamamlayan ekipler, yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Yürütülen çalışmalar nedeniyle Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a mahalle sakinleri adına teşekkürlerini ileten Kısas Mahalle Muhtarı Azası Ahmet Men, “Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim” dedi. Öte yandan, Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin dört bir yanında yürüttüğü yol çalışmalarını periyodik olarak tüm mahallelerde devam ettiriyor.



23 Temmuz 2022 Cumartesi 14:44

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-belediyesi-hizmetleri-kirsala-tasidi--15445.html