HARRAN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLADI

Eğitim öğretim yelpazesini hedefleri doğrultusunda genişletmeye devam eden Harran üniversitesi bir fakülte daha öğrenci alımına başlıyor

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ ALIMINA BAŞLADI

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Harran Üniversitemiz Rektörü Prf.Dr. Mehmet Sabri Çelik yaptığı açıklamada "Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında 40 öğrenciyle eğitim öğretime başlayacak. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile sağlık bilimleri ve hizmetleri alanında önemli bir kapasiteye ulaşmış olan üniversitemiz öğrenci alımına başlayan Eczacılık Fakültesi ile sağlık eğitimi ve hizmetleri konusundaki iddialı duruşunu daha da güçlendirmiş oldu.

Eczacılık Fakültesi'ne ilk kez öğrenci almanın heyecanını yaşıyoruz 40 öğrencilik kontenjanı ile eğitim faaliyetlerine başlayacak olan Eczacılık Fakültemizle sağlık alanında tamamlayıcı tıp kapsamında katma değer katacak çalışmalar ile de katkıda bulunacak olmanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz.

8 Eczacılık doktoralı öğretim üyesinden oluşan seçkin akademik kadrosu ile eğitim öğretime başlayacak olan Eczacılık Fakültemiz sağlık kampüsü olarak planlanan ve buna uygun dönüşümü gerçekleştirilen Diş Hekimliği Fakültemiz, Diş Hastanemiz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzun yer aldığı Yenişehir Kampüsümüzde öğrencilerimize hizmet verecektir.

Üniversitemize ve Şehrimize Eczacılık Fakültesi’nin kazandırılması ve öğrenci alınması sürecinde büyük destek sağlayan Sayın Bakanımız Nurettin Nebati'ye, Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Cevheri'ye ve YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol Özvar'a teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi.



21 Temmuz 2022 Per�embe 19:47

http://www.urfa63haber.com/haber/harran-universitesi-eczacilik-fakultesi-ogrenci-alimina-basladi--15442.html