EYYUBİYELİLER ERBAKAN'IN BAĞRINA BASTI

Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Eyyübiye ilçesinde bulunan esnafları ziyaret etti

EYYUBİYELİLER ERBAKAN'IN BAĞRINA BASTI

Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan dün Mehmet Akif İnan Konferans salonunda gerçekleştirilen Şanlıurfa 2. Olağan Kongresine katılmak için Şanlıurfa'ya geldi.

Gerçekleşen Kongere sonrası bir takım görüşmelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'da kalan Erbakan bugün Öğlen Namazını Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyyüp Peygamber makamında kıldı.

Namaz Çıkışında Eyyüp peygaber Caddesinde bulunan esnafları il başkanı İsmail Yavuz ve Eyyübiye ilçe Başkanı İbrahim Kılıç ile partililer eşlik etti.

Eyyübiye ilçe esnafı ile buluşan Erbakan Esnaf tarafından yapılan çay davetini geri çevirmeyerek esnaflar ile birlikte çay içerek esnafların sorunlarını dinleyerek iktidarların da oluşan sorunların çözümü ile ilgili esnafa iktidarlarında yapılacak çözüm önerilerini anlatı.

Fatih Erbakan vatandaşlardan gelen taleplerin çözümünün Yeniden Refah Parti'nin iktidarida olduğunu mevcut hükümetin esnafların sorunlarını çözmek noktasında artık duyarsız davrandığını vurguladı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yeniden Refah partisi Eyyübiye ilçe Başkanı İbrahim Kılıç açıklamasında " Dün 2. İl Kongeremiz için Şanlıurfa'ya gelen Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ı muazzam bir karşılama sonrası gerçekleşen kongereye büyük bir teveccüh gösteren partimize gönül vermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Bugün Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve İl Başkanımız İsmail Yavuz ile birlikte Eyyübiye ilçemizde gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretinde Genel Başkanımıza ve bizlere gösterilen teveccühtten dolayı teşekkür ederim.

Bugün vatandaşlarımızı bize gösterilen teveccüh layık olmak ve mevcut sorunları bitirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız vatandaşlarımıza murefah bir hayat yaşatmak için Yeniden Refah Parti'nin iktidarı ile inşallah yaşatacağız " dedi.



27 Haziran 2022 Pazartesi 20:18

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyeliler-erbakanin-bagrina-basti--15358.html