BAŞKAN ASLAN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN NELER YAPTINIZ

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan İstanbul tanıtım günleri için bir açıklama yaptı

BAŞKAN ASLAN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN NELER YAPTINIZ

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan İstanbul'da düzenlenen Şanlıurfa tanıtım günleri nedeniyle Şanlıurfa'nın tüm kademelerinde görev alan şahsiyetlerin İstanbul'a akın ettiğini söyledi.

Başkan Aslan böyle bir tanıtım günlerine katılan Şahsiyetlerin gerçekten sahaya inerek vatandaşların bire bir sorunlarını dinleyerek sorunların çözümü için nasıl bir çalışma yürüttüklerini açıklamalarını söyledi.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan Konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Değerli hemşehrilerimiz İstanbul’da Urfalılar gecesi yapılıyor ve memleketin ileri gelenleri ekabirleri, siyasileri,bürokratları yani kısacası memleketin geleceğine yön veren insanlar Urfa’yı tanıtmanın yanı sıra Sorunlarını dile getirmek içinde bir araya gelerek istişare edip elinizi taşın altına koyuyormusunuz..?

sahaya inip vatandaşın birebir sorunlarını dinledinizmi gerçek anlamda çözümün bir parçası olma adına neler yaptınız bir de işin memlekete faydalı kısmında sizleri görmeyi bir Urfa sevdalısı ve Urfa’nın sesi olmaya çalışan Anavatan İl başkanlığı ve başkanı olarak bunları söylemeyi üstüme vazife buldum." dedi.



10 Haziran 2022 Cuma 18:48

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-aslan-sorunlarin-cozumu-icin-neler-yaptiniz-15334.html