ÖZŞAVLI HİÇBİR İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ DEVLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ HEDEF ALAMAZ

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı CHP'lilere sert çıktı

ÖZŞAVLI HİÇBİR İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ DEVLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ HEDEF ALAMAZ

Ak parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özşavlı CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili açıklanan cezalardan dolayı Cumhuriyet Halk partisi tarafından yapılan açıklamalara sert çıktı. Milletvekili Özşavlı Konuyla ilgili yaptığı açıklamada " bağımsız mahkemelerin kararlarını bir beğeniyor, bir beğenmiyor CHP’nin istediği veya işine geldiği tarzda karar veren hakimler şerefli onurlu oluyor.

Fakat bağımsız mahkemelerden CHP’nin istemediği bir karar çıktığında “Erdoğan’ın hakimleri, sarayın hakimleri iftirasıyla karşı karşıya kalıyorlar Geçen hafta bağımsız yargı 2013’teki Gezi Olayları’nın finansörü olan, Osman Kavala hakkındaki kesinleşen kararını verdi.

Karar sonrası saldırganlıkla karşı karşıya kaldık CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel haddini aşarak Cumhurbaşkanımızı hedef alan çok iğrenç, çok çirkin ifadelerde bulundu.  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili devam eden yargılama sürecinin neticesi Yargıtay kararı açıklandı. 5 yıldan az olan cezası onandı. İnfaz kanununa göre cezaevinde kalmayacak 

15 Temmuz 2016’da darbe girişimi sırasında; “Alın size yeni bir mağduriyet” diye AK Parti’yi hedef alarak, AK Parti’ye yeni bir mağduriyet fırsatı oluşturulduğunu iddia ederek tweet atan Canan Kaftancıoğlu ve şürekası dünden beri mağduriyet hikayesi yaratmaya çalışıyorlar. Hiçbir ifade özgürlüğü devletin bölünmez bütünlüğünü hedef alamaz" dedi.

 

 



14 May�s 2022 Cumartesi 18:35

http://www.urfa63haber.com/haber/ozsavli-hicbir-ifade-ozgurlugu-devletin-bolunmez-butunlugunu-hedef-alamaz-15263.html