ANAVATAN PARTİSİNDE MAZBATA TÖRENİ

Anavatan partisi Hilvan ilçe teşkilatında mazbata töreni düzenlendi

ANAVATAN PARTİSİNDE MAZBATA TÖRENİ

Anavatan partisi il Başkanı Halil Aslan Hilvan ilçe teşkilatında düzenlenen mazbata törenine katılmak için Hilvan ilçesine gitti.

Başkan Aslan Tören öncesi Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Ödek ile birlikte ilçeyi gezerek ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek ilçede bulunan vatandaşlardan gelen soru ve talepleri dinledi.

İl Başkanı Halil Aslan  vatandaşlardan gelen soru ve taleplerden sonra yaptığı açıklamada" vatandaşların bu ekonomik sıkıntılardan kurtulmaları ülkenin bu ekonomik buhran dan kurtulması için yapılacak olan seçimlerde Genel Başkanımız İbrahim Çelebi başkanlığındaki Anavatan Partisinin iktidarında tüm sorunlar çözülecek ve istenilen ve arzu edilen Türkiye'ye kavuşuruz." dedi.

 

Yapılan Mazbata takdim töreni sonrası bir açıklama yapan Anavatan partisi Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Ödek açıklamasında"İl Başkanım ve birbirinden değerli partili hemşerilerimin bugünkü Mazbata töreninde bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı bu kutsal görevde bizlere güç kuvvet ve azim verdikleri için hepsine teşekkür ederim.

İl Başkanım Halil Aslan’ın bana böyle bir teklifte bulunduğu ve beni böyle bir göreve layık gördüğü için ayrıca teşekkür ederi. Amacımız 1983 yılı sonunda iktidara gelen Partimizin koruyucusu ve Genel Başkanı olan Rahmetlik Turgut Özal’ın Türkiye’nin çağdaş medeniyetler seviyesine hızla erişmesi için cesur ve köklü hamleler yaptığı gibi ve ısrarlı piyasa ekonomisini savunması ve iktidara gelince bu sistemi kararlılıkla yürürlüğe koyarak ülkeye yeni bir ufuk ve süratli kalkınmanın yolunu açmıştır.

Türk ekonomisini ve toplumu, resmi ideolojiden ve statükocu zihniyetten kurtaran bir liderin emanet ettiği Anavatan Partisini Genel Başkanımız İbrahim Çelebi liderliğinde Türk toplumunu yeni kavramlarla tanıştırmak ve Türk toplumunun düşünce yapısını değiştirmek müreffeh bir ekonomiye kavuşturulması için canı gönülde çalışacağız" dedi.



13 May�s 2022 Cuma 19:56

http://www.urfa63haber.com/haber/anavatan-partisinde-mazbata-toreni-15260.html