VALİ ABDULLAH ERİN’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yayımladığı mesajda başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı

VALİ ABDULLAH ERİN’İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Anneler Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şefkat, merhamet ve fedakârlık gibi en yüce erdemleri gösterebilen yegâne kişiler, şüphesiz ki yalnızca annelerimizdir.

Bizleri büyütüp yetiştiren, hayatının her anında koruyup kollayan ve gözeten annelerimizi yılda bir gün hatırlamak, sevgimizi ve hürmetimizi sadece anneler gününde göstermek ise annelerimize haksızlık olur.

Her anne evladı için en değerliyken, koklamaya doyamadan vatan için gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi yetiştiren anneler, elbette hepimiz için tüm anneler arasında müstesna bir yerdedir.

Şehit annelerinin evlatlarının hasretiyle döktükleri gözyaşları, en az vatan için dökülen kanlar kadar kutsaldır. Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime selam ve hürmetlerimi iletiyorum." dedi



8 May�s 2022 Pazar 10:54

http://www.urfa63haber.com/haber/vali-abdullah-erinin-anneler-gunu-mesaji-15223.html